ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος σε Αιγάλεω, Πειραιά, Αθήνα, Ίλιον, Ν. Σμύρνη

Διακοπή ρεύματος έχει γνωστοποιήσει η ΔΕΔΔΗΕ για σήμερα Μεγάλη Τρίτη, 14 Απριλίου (14/4), σε Αιγάλεω, Πειραιά, Αθήνα, Ίλιο, Ν. Σμύρνη.

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος σε Αιγάλεω, Πειραιά, Αθήνα, Ίλιον, Ν. Σμύρνη

Διακοπές ρεύματος θα έχουμε σε συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, 14 Απριλίου (14/4), σύμφωνα με τη ΔΕΔΔΗΕ. Συγκεκριμένα σε Αιγάλεω, Πειραιά, Αθήνα, Ίλιο, Ν. Σμύρνη

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές ρεύματος.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Αναλυτικά οι περιοχές, οι οδοί και οι ώρες: