Σε ποιον θα δώσει το πρώτο διαρκείας της η ΠΑΕ ΑΕΚ όταν είναι έτοιμο το νέο γήπεδο

Η ιστορία με τον ηλικιωμένο φίλο της ΑΕΚ που θέλησε σήμερα (10/4) να επισκεφθεί το γήπεδο της ομάδας, που ετοιμάζεται στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά του επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, ευαισθητοποίησε την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια.

Σε ποιον θα δώσει το πρώτο διαρκείας της η ΠΑΕ ΑΕΚ όταν είναι έτοιμο το νέο γήπεδο

Η ιστορία με τον ηλικιωμένο φίλο της ΑΕΚ που θέλησε σήμερα (10/4) να επισκεφθεί το γήπεδο της ομάδας, που ετοιμάζεται στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά του επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ, ευαισθητοποίησε την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ λοιπόν αποφάσισε να δώσει το πρώτο διαρκείας στο νέο γήπεδο της ομάδας στον ηλικιωμένο που του επιβλήθηκε πρόστιμο από την αστυνομία, αλλά και να του καλύψει την οφειλή!

Ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να υπάρξει επικοινωνία μαζί του και να καλύψει η ΠΑΕ το πρόστιμο που του επιβλήθηκε σήμερα το πρωί.

Κινητοποίηση υπήρξε για τον ίδιο λόγο βέβαια και από φίλους της ομάδας που θέλησαν να δώσουν χρήματα για την κάλυψη του ποσού των 150 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, επιθυμία του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να του δοθεί και το πρώτο διαρκείας, όταν βέβαια θα είναι έτοιμο το νέο γήπεδο.

Θυμίζουμε πως ο ηλικιωμένος αποφάσισε το πρωί (10/4) να πάει να δει το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι αστυνομικοί που τον σταμάτησαν διαπίστωσαν πως δεν είχε βεβαίωση μετακίνησης και του έκοψαν 150 ευρώ πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο ηλικιωμένος δεν πλήρωσε κατευθείαν το πρόστιμο και στις δηλώσεις που έκανε έριξε το φταίξιμο στη σύζυγό του, γιατί αυτή του είπε πως μπορούσε να πάει να δει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρόστιμο 150 ευρώ σε ηλικιωμένο που πήγε να δει το γήπεδο της ΑΕΚ! Τι επικαλέστηκε (vid)