Ο «αποχαιρετισμός» του Ανδρέα στον Άκη …(pic)

O Άκης Τσόπελας ήταν ένας άνθρωπος που ποτέ δεν το έβαλε κάτω και ήταν πάντα, πάνω από δυσκολίες και προβλήματα δημοσιογράφος

Ο «αποχαιρετισμός» του Ανδρέα  στον Άκη …(pic)

Ο Άκης Τσόπελας δεν είναι πια κοντά μας και ο συντάκτης του ΦΩΤΟΣ Ανδρέας Χανιάς τον «αποχαιρέτισε» στα social media γράφοντας:

«Τον είχα δίπλα μου στο ΟΑΚΑ και γράφαμε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Έδινε ανταπόκριση σε ένα ραδιόφωνο. Είχε τέτοια ενέργεια, τέτοιο πείσμα να δώσει λεπτομερές ρεπορτάζ που τον χάζευα με τρόπο για να μην καταλάβει κάτι.

Ήξερα καιρό το πρόβλημα και κάθε φορά που τον έβλεπα στη θέση του στο γήπεδο να μεταδίδει, να γράφει, να σχολιάζει, έπαιρνα τα πόδια μου με περισσότερο πείσμα και κίνητρο.

Ο Άκης Τσόπελας ήταν ένα πραγματικό παλικάρι, ένας άνθρωπος που ποτέ του δεν το έβαλε κάτω…»

Πέθανε ο δημοσιογράφος Άκης Τσόπελας

H ανακοίνωση του ΠΣΑΤ "Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου και η αθλητική δημοσιογραφία αποχαιρετούν έναν σπουδαίο συνάδελφο, τον Άκη Τσόπελα, ο οποίος έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 58 ετών.Πέρα από τα πλούσια δημοσιογραφικά του προσόντα ο Άκης Τσόπελας διακρίθηκε για το ήθος και την αλληλεγγύη του, για αυτό και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κλάδο μας. Ήταν αυθεντία στο διεθνές ρεπορτάζ, ενώ ξεχώρισε και ως ρεπόρτερ Παναθηναϊκού, διατελώντας μάλιστα και υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ. Είχε μία μακρά δημοσιογραφική διαδρομή, ξεκινώντας από την Αθλητική Ηχώ, ενώ δούλεψε ακόμα στα έντυπα μέσα: Φως των Σπορ, Sportime, Πράσινος Τύπος, SportDay, Βραδυνή, Ελεύθερος Τύπος, Νίκη, Αλήθεια και Αγορά. Στην τηλεόραση συνεργάστηκε με την ΕΡΤ, ενώ ήταν στέλεχος του αθλητικού τμήματος του Mega στα πρώτα δέκα χρόνια λειτουργίας του σταθμού.Στο ραδιόφωνο εργάστηκε στο Real FM.Επίσης έγραφε για το PameSports.gr, ενώ είχε δημιουργήσει και την δική του ιστοσελίδα ritorno2015.com To Δ.Σ. του ΠΣΑΤ εκφράζει την θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του" Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Άκη Τσόπελα εξέδωσε η Super League. «Η Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δημοσιογράφου Άκη Τσόπελα, η πορεία του οποίου χαρακτηρίστηκε από ήθος, αξιοπρέπεια και αγάπη για τον αθλητισμό», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.