«Βροχή» οι παραβάσεις και τα πρόστιμα - 6 συλλήψεις για λειτουργία καταστημάτων

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη βεβαίωση 974 παραβάσεων, το Σάββατο (4/4), σε όλη την χώρα σε ελέγχους στο πλαίσιο της απαγόρευσης κυκλοφορίας και φυσικά επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα. Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε και σε έξι συλλήψεις!

«Βροχή» οι παραβάσεις και τα πρόστιμα - 6 συλλήψεις για λειτουργία καταστημάτων

Η Ελληνική Αστυνομία, το Σάββατο (4/4) προχώρησε στη βεβαίωση 974 παραβάσεων σε όλη την χώρα σε ελέγχους στο πλαίσιο της απαγόρευσης κυκλοφορίας και φυσικά επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα. Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε και σε έξι συλλήψεις για λειτουργία καταστημάτων!

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά η Ελληνική Αστυνομία, οι 974 παραβάσεις βεβαιώθηκαν στις εξής περιοχές:

319 στην Αττική

114 στην Κρήτη

109 στα Ιόνια Νησιά

85 στη Θεσσαλονίκη

69 στην Κεντρική Μακεδονία

65 στη Δυτική Ελλάδα

48 στην Πελοπόννησο

48 στην Ήπειρο

46 στο Νότιο Αιγαίο

19 στη Θεσσαλία

17 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

16 στο Βόρειο Αιγαίο

14 στη Δυτική Μακεδονία

5 στη Στερεά Ελλάδα

Εδώ βέβαια θα πρέπει να προσθέσουμε πως από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί 20.084 παραβάσεις σε όλη την χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 150 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, για τη λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λ.π), παρά τη σχετική απαγόρευση που υπάρχει φυσικά, βεβαιώθηκαν έξι ακόμη παραβάσεις και συνελήφθησαν ισάριθμα άτομα.

Από την έναρξη του μέτρου, την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 351 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 348 άτομα για παράνομη λειτουργία καταστημάτων.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία πάντα, οι έλεγχοι σε όλη την χώρα συνεχίζονται κανονικά και με αμείωτη ένταση με σκοπό φυσικά τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.