Θετική στον κορονοϊό και η Pink: «Απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησης Τραμπ!»

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια Pink αποκάλυψε πως είναι θετική στον κορονοϊό τόσο η ίδια όσο και ο 3χρονος γιος της Τζέιμσον. Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ για απόλυτη αποτυχία στη διαχείριση του ιού που έχει πλήξει ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, ενώ προχώρησε και σε δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την ενίσχυση των θυμάτων.

Θετική στον κορονοϊό και η Pink: «Απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησης Τραμπ!»

Η Pink, με μήνυμά της στο twitter, γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετική στον κορoνοϊό. Τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της παραμένουν σε απομόνωση στο σπίτι τους ήδη για τρεις εβδομάδες, όπως αποκάλυψε η ίδια, έπειτα από συμβουλές του γιατρού της.

Όπως αναφέρει στο μήνυμά της, πριν από τρεις εβδομάδες εκείνη και ο τρίχρονος γιος της Τζέιμσον εμφάνισαν συμπτώματα του ιού.

«Σας ευχαριστούμε όλους τους επιστήμονες της υγειονομικής περίθαλψης και τον κόσμο που εργάζονται τόσο σκληρά για να προστατεύσουν τους αγαπημένους μας. Είστε οι ήρωές μας! Αυτές οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες: παραμείνετε στο σπίτι» έγραψε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά της.

Ωστόσο η τραγουδίστρια βάλλει και κατά των χειρισμών της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ για το ζήτημα της πανδημίας. «Είναι απόλυτη τραγωδία και αποτυχία της κυβέρνησής μας να μην παρέχει τα τεστ ευρέως. Αυτή η ασθένεια είναι σοβαρά αληθινή» έγραψε η Pink.

Για να συμβάλει στην εξάλειψη της εξάπλωσης του κορονοϊού, η Pink δωρίζει 500.000 δολάρια στο Temple University Hospital Emergency Fund στην πατρίδα της, Φιλαντέλφια, προς τιμήν της μητέρας της, Τζούντι Μουρ, που υπηρέτησε τον ιατρικό κλάδο για 18 χρόνια.

Η Πενσυλβάνια έχει αναφέρει περισσότερα από 8.570 κρούσματα COVID-19 με 102 θανάτους, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών. Επιπλέον, η 40χρονη τραγουδίστρια δωρίζει ακόμα 500.000 δολάρια στο Ταμείο COVID-19 του δήμου του Λος Άντζελες.

Πηγή: naftemporiki.gr