Χαρδαλιάς: «Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύσει έως και την 27η Απριλίου»

«Μένουμε Σπίτι» ολόκληρο τον Απρίλη! Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε πως η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ισχύσει έως και την 27η Απριλίου.

Χαρδαλιάς: «Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύσει έως και την 27η Απριλίου»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, δήλωσε: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα. Με απόφαση της κυβέρνησης, παρατείνεται το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας μέχρι τις 27 Απριλίου και ώρα 6:00. Δεν πρόκειται να εγκρίνονται δηλώσεις μεταβολής κατοικίας μέχρι να αρθούν τα μέτρα».

Ακολούθως πρόσθεσε τα εξής: «Το υπουργείο Υγείας και το ΕΚΠΑ ανέλαβαν πρωτοβουλία για τη δημιουργία ενός προγράμματος ψυχολογικής στήριξης για όλους τους συμπολίτες μας που αισθάνονται την ανάγκη να μιλήσουν σε κάποιον ειδικό. Ο αριθμός είναι το 10306.

Δεν θα επιτρέψουμε παρέκκλιση των μέτρων και θα δείξουμε μηδενική ανοχή. Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη. Να μην γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε όλο αυτό το διάστημα. Θα περάσει ο εφιάλτης, θα πάρουμε πίσω τις ζωές μας. Κανείς δεν πρέπει να λείψει στην επόμενη μέρα. Το οφείλουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα».

Τσιόδρας: «60 νέα κρούσματα, 68 οι θάνατοι από τον ιό» (vid)