Κορονοϊός: Στους 56 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε 72χρονη

Μία 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας είναι το 56ο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Κορονοϊός: Στους 56 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε 72χρονη

Ο 56ος νεκρός από κορονοϊό στην Ελλάδα είναι μία 72χρονη γυναίκα από το Καρυοχώρι Εορδαίας.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, η 72χρονη ήταν διασωληνωμένη και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης, όπου και κατέληξε. Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο στην Εορδαία μετά από εκείνους του 51χρονου που κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και του 79χρονου που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Νωρίτερα σήμερα έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό ένας 78χρονος άνδρας στην Αλεξανδρούπολη και ένας 66χρονος στην Πέλλα. Ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ανέφερε ότι ο 66χρονος είχε πάει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης γιατί είχε κάποια προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο της Έδεσσας, ενώ ανέφερε ότι ήδη γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του. Μία ακόμη γυναίκα, ηλικίας 78 ετών, από το χωριό Φουστάνη της Πέλλας, είχε καταλήξει χθες από κορονοϊό.

Χθες το απόγευμα κατέληξε και μια 90χρονη γυναίκα από την Καστοριά, η οποία ήταν το 53ο θύμα. Κατά τη χθεσινή (2/4) επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας ανακοινώθηκαν 53 θάνατοι συνολικά στη χώρα και πάνω από 1.500 κρούσματα κορονοϊού.

Πηγή: iefimerida.gr



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110