Ραδιοφωνικός παραγωγός νίκησε πνευμονία, γρίπη Β' και κορονοϊό! (pic)

Νικητής από τη μάχη της ζωής του με ύπουλα τέρατα βγήκε ο Αλέξης Αλεξίου, καθώς μετά από 17 μέρες νοσηλείας και 24 συνολικά ως ασθενής ξεπέρασε σοβαρή πνευμονία, γρίπη Β' και κορονοϊό!

Ραδιοφωνικός παραγωγός νίκησε πνευμονία, γρίπη Β' και κορονοϊό! (pic)

Νικητής από τη μάχη της ζωής του με ύπουλα τέρατα βγήκε ο Αλέξης Αλεξίου, καθώς μετά από 17 μέρες νοσηλείας και 24 συνολικά ως ασθενής ξεπέρασε σοβαρή πνευμονία, γρίπη Β', αλλά και τον κορονοϊό!

Ο Αλεξίου είναι πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός, ενώ πλέον διαθέτει τη δική του εταιρεία φωτογραφίας και βιντεογραφίας στην Αθήνα. Διαβάστε τι λέει για το κάπνισμα και τους ήρωες του νοσοκομείου…

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook:

«ΜΑΖΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ! Μπορεί να έδωσα τη μάχη της ζωής μου με τα πιο ύπουλα τέρατα (θυμίζω γρίπη Β', σοβαρή πνευμονία και covid-19 ταυτόχρονα!!!), όμως η μάχη δεν θα είχε κερδηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των γιατρών, των ηρωίδων νοσοκόμων - τραπεζοκόμων - καθαριστριών του Θριάσιου Ελευσίνας.

Πάντα με χαμόγελο, αγάπη και περισσή φροντίδα με πενιχρούς μισθούς! Χωρίς την αγάπη, τις χιλιάδες ευχές γνωστών και αγνώστων, το κουράγιο των δικών μου ανθρώπων δεν θα είχε κερδηθεί αυτή η μάχη των μαχών. Ο άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη μέσα του, έτσι διαιωνίστηκε. Όμως κάποιοι απελπίζονται.

Ένα παλικάρι δίπλα μου πήγε να πηδήξει και τον έσωσαν οι ηρωίδες νοσοκόμες! Διαπραγματεύτηκα σκληρά με τον εχθρό και από σήμερα μετά από συνολικά 24 μέρες ασθενής και 17 μέρες νοσηλείας είμαι σπίτι!

Ο διευθυντής της πνευμονολογικής κλινικής είπε κατά λέξη: ''Ο Αλεξίου έπεσε από την Ακρόπολη, έκανε 5 τούμπες και σηκώθηκε όρθιος!''. Αυτό θέλω να πω σε όσους νοσηλεύονται και τους οικείους τους: ΚΟΥΡΑΓΙΟ, θα δείτε και εσείς το φως σύντομα! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (αν κάπνιζα, ίσως δεν θα ζούσα τώρα με τριπλό χτύπημα) και οπωσδήποτε ΕΜΒΟΛΙΟ γρίπης! Αυτά για τώρα. Θα επανέλθω με υλικό πολύ δυνατό! Δεν είναι ακόμη η ώρα…».