Αποκλεισμένο το Σύνταγμα λόγω οβίδας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου! (vid)

Οβίδα από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε σήμερα (31/3) το πρωί στην περιοχή του Συντάγματος. Αποκλείστηκε αμέσως το σημείο από τις αρχές.

Αποκλεισμένο το Σύνταγμα λόγω οβίδας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου! (vid)

Οβίδα από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε σήμερα (31/3) το πρωί στην περιοχή του Συντάγματος. Για αυτό τον λόγο και αποκλείστηκε αμέσως το σημείο από τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατά τη διάρκεια εργασιών της ΕΥΔΑΠ, το συνεργείο εντόπισε λίγα λεπτά μετά τις 11.00 σήμερα Τρίτη, την οβίδα στη συμβολή των οδών Νίκης και Ερμού και κάλεσε τις αρμόδιες αρχές.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ειδικοί από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ όπως είναι λογικό έχει αποκλειστεί η περιοχή του Συντάγματος.

Βέβαια αυτές τις μέρες το κέντρο δεν έχει αρκετό κόσμο, ωστόσο οι αρμόδιοι απέκλεισαν την περιοχή.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες, «συναγερμός» είχε σημάνει στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Ωραιόκαστρο, όταν εντοπίστηκε οβίδα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Η οβίδα, μεγέθους 10 X 40 εκατοστά, βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή των κοιμητηρίων του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, από περίοικο, στη δασική περιοχή.

Στο σημείο βρέθηκε αρμόδιο κλιμάκιο του Στρατού, προκειμένου να την απομακρύνει με ασφάλεια, ενώ η περιοχή είχε επίσης αποκλειστεί όπως συνέβη και σήμερα το πρωί στην περιοχή του Συντάγματος.