Θεσσαλονίκη: Με 400 κιγκλιδώματα και σχοινί έκλεισε η Νέα Παραλία (vid)

Με 400 σιδερένια κιγκλιδώματα και σχοινί κλείνει από σήμερα (31/3) η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου τη Δευτέρα (30/3) παρατηρήθηκε το αδιαχώρητο!

Θεσσαλονίκη: Με 400 κιγκλιδώματα και σχοινί έκλεισε η Νέα Παραλία (vid)

Παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, πολλοί ήταν αυτοί που την Δευτέρα αποφάσισαν να κατέβουν για βόλτα στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Τελεσίγραφο Ζέρβα στην Κυβέρνηση: «Ή κλείνετε την παραλία Θεσσαλονίκης ή την κλείνω εγώ» (vid)

στο κομμάτι από το άγαλμα του Βότση έως το Μέγαρο Μουσικής, προκειμένου να μην επαναληφθούν εικόνες συνωστισμού στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.

Παρά την προτροπή να μείνουμε σπίτι, ήταν πολλοί αυτοί που την Δευτέρα, εξαιτίας του καλού καιρού κατέβηκαν στη Νέα Παραλία, γεγονός που ασφαλώς προβλημάτισε τις αρχές, αλλά και τον δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Έτσι, δύο φορτηγά της αντιδημαρχίας Καθαριότητας, μαζί με εργαζόμενους, μετέφεραν τα κιγκλιδώματα στο πλακόστρωτο και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να τοποθετηθούν στα κατάλληλα σημεία του παραλιακού μετώπου, υπό τις καθοδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοτικής αστυνομίας.

Κατά τη σημερινή ημέρα θα ενημερώνονται οι πολίτες για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη Νέα Παραλία ανεξαρτήτως εάν έχουν έγγραφη βεβαίωση ή έχουν στείλει sms στο 130333, ενώ από αύριο, Τετάρτη, θα μοιράζονται πρόστιμα σε όσους επιχειρήσουν να παραβούν την εφαρμογή του μέτρου.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ