Στην εντατική με κορονοϊό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη!

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη, ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Στην εντατική με κορονοϊό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη!

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη.

Το μέλος της γνωστής οικογένειας εισήχθη στο νοσοκομείο ύστερα από πυρετό δύο ημερών και αφού διαγνώστηκε με κορονοϊό και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον δημοσιογράφο Άγγελο Μενδρινό, ο οποίος δημοσιοποίησε το συγκεκριμένο θέμα μέσω του twitter: «Καπετάνιε θα περάσει κι αυτή η φουρτούνα. Θα κωλώσεις για ένα κορονoϊό; Είσαι μαχητής. Γρήγορα κοντά μας».

Μάλιστα αρχικά υπήρξε η αίσθηση πως πρόκειται για τον επί σειρά ετών ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκό, τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, τον «καπετάνιο».

Ο δημοσιογράφος Άγγελος Μενδρινός με νέο tweet ξεκαθάρισε πως «για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις είναι ο Γιάννης Σήφη Βαρδινογιάννης ο οποίος μετά από πυρετό δύο ημερών εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε μονάδα εντατικής θεραπείας».

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη αποτέλεσε επί χρόνια τον ισχυρό άνδρα της ΑΝΕΚ Lines, ενώ μέχρι το 2013 βρισκόταν στο ΔΣ της Hellenic Seaways.

Σημειώνεται ότι η ΑΝΕΚ, όπως και ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, δεν έχει επιχειρηματικά οποιαδήποτε σχέση με τον όμιλο Βαρδινογιάννη (Motor Oil, Avin, Shell Ελλάς κλπ).