Οι ΗΠΑ ξεπέρασαν τα 100.000 κρούσματα: Το εντυπωσιακό γράφημα για την ραγδαία άνοδο του κορονοϊού

Παρακολουθήστε σε video το συγκλονιστικό γράφημα για το πως οι ΗΠΑ έφτασαν από τα 100 κρούσματα από τον κορονοϊό στα 100.000 μέσα σε λιγότερο από 30 μέρες. Ξεπέρασαν την Ιταλία και την Κίνα

Οι ΗΠΑ ξεπέρασαν τα 100.000 κρούσματα: Το εντυπωσιακό γράφημα για την ραγδαία άνοδο του κορονοϊού

Το φαινόμενο του κορονοϊού ξεκίνησε στην Κίνα, πήρε έκταση στο Ιράν και ακολούθως μεταφέρθηκε στην Ευρώπη. Η Ιταλία με την Ισπανία αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα, ενώ έχει γίνει "ζημιά" τόσο στη Γερμανία, όσο και στην Γαλλία, αλλά και στη Μεγάλη Βρετανία.

Η κατάσταση έδειχνε καλύτερη στις ΗΠΑ, καθώς τα κρούσματα ήταν ελάχιστα, με τους Αμερικανούς να έχουν αρχικά την αίσθηση πως δεν θα επηρεαστούν με την πανδημία. Έκαναν, όμως, τεράστιο λάθος! Είναι χαρακτηριστικό πως τα κρούσματα στις πρώτες μέρες του Μάρτη ήταν μόλις 100. Σε λιγότερο από 30 μέρες, όμως, τα κρούσματα από τον κορονοϊό ξεπέρασαν τις 100.000 (!) φτάνοντας πλέον τα 112.006.

Η πανδημία στις ΗΠΑ έχει πάρει τεράστια έκταση και πλέον έχουν καταγραφεί 1.835 θάνατοι. Η πόλη της Νέας Υόρκης αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα (52.318 κρούσματα), ενώ ακολουθεί η Καλιφόρνια με κάτι λιγότερο από 5.000.

Παρακολουθήστε το εντυπωσιακό γράφημα που φτιάχτηκε, για τη ραγδαία εξάπλωση του ιού στις ΗΠΑ. Για την ταχύτητα με την οποία μεταδόθηκε.