Κοριτσάκι ζήτησε από τον Κύπριο Πρόεδρο να διώξει την ... καραμπίνα-Η απάντηση του (vid)

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας , Νίκος Αναστασιάδης απάντησε σε ένα μικρό κοριτσάκι που νωρίτερα του ζήτησε να διώξει τον κορονοϊό μιας και δεν αντέχει άλλο την καραντίνα! 

Κοριτσάκι ζήτησε από τον Κύπριο Πρόεδρο να διώξει την ... καραμπίνα-Η απάντηση του (vid)

Την παράσταση έκλεψε η μικρή Μαρία που έστειλε το δικό της μήνυμα στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για την εξάλειψη του κορονοϊού. Ο Νίκος Αναστασιάδης απευθυνόμενος στο κοριτσάκι ανάρτησε το δικό του μήνυμα κατά του ιού.

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την «καραντίνα» που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο.

Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις.

Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα.

Για να μιλάμε για τον κορωνοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς.

Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί:

«Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την «καραμπίνα» και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο.»

Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος».