Πανελλαδικές εξετάσεις 2020: Από 30 Μαρτίου οι αιτήσεις συμμετοχής - Οι εγκύκλιοι για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Από τις 30 Μαρτίου θα κατατίθενται φέτος οι αιτήσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις 2020. Οι εγκύκλιοι του υπουργείου Παιδείας για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Πανελλαδικές εξετάσεις 2020: Από 30 Μαρτίου οι αιτήσεις συμμετοχής - Οι εγκύκλιοι για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Όλες οι εγκύκλιοι που αφορούν στις αιτήσεις-δηλώσεις των υποψηφίων (μαθητών και αποφοίτων Γενικών Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων) για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις 2020 υπογράφηκαν από το υπουργείο Παιδείας.

Οι εξετάσεις δεν είναι γνωστό ακόμη πότε θα πραγματοποιηθούν λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας και τα μέτρα προστασίας που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, οι αιτήσεις-δηλώσεις θα υποβάλλονται μέσω email από 30/3/2020 έως 9/4/2020, προκειμένου να συλλεχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Το υπουργείο Παιδείας αναφέρει ότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων θα εξαρτηθούν από τα δεδομένα αναφορικά με την εξάπλωση του κορονοϊού και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Υπενθυμίζει ότι επιδίωξη είναι αυτές να διεξαχθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά στις καθιερωμένες ημερομηνίες.

Δείτε την εγκύκλιο για τα ΓΕΛ με το νέο σύστημαΔείτε την εγκύκλιο για τα ΓΕΛ με το παλαιό σύστημαΔείτε εδώ την εγκύκλιο για τα ΕΠΑΛ