Θεσσαλονίκη: Νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι από φωτιά σε διαμέρισμα

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι έχασε τη ζωή του σήμερα Παρασκευή, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Λαγκαδά.

Θεσσαλονίκη: Νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι από φωτιά σε διαμέρισμα

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι έχασε τη ζωή του σήμερα Παρασκευή, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών των οδών Απέλλου και Σβώλου στη Θεσσαλονίκη.

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, εντοπίστηκε νεκρό.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε τη φωτιά στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην περιοχή του Λαγκαδά.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση ενώ στο σημείο έσπευσαν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα, για την κατάσβεση της φωτιάς.

Στο διαμέρισμα έμενε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι αν και οι πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως το ζευγάρι δεν ήταν στο σπίτι του όταν ξέσπασε η φωτιά. Τελικά η εξέλιξη ήταν τραγική.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, στο μπαλκόνι του διαμερίσματος βρέθηκε, πρώτα, νεκρή η ηλικιωμένη γυναίκα. Τη βρήκαν οι πυροσβέστες όταν κατάφεραν να ανέβουν στο φλεγόμενο διαμέρισμα.

Η αναζήτησή των πυροσβεστών συνεχίστηκε στο εσωτερικό του διαμερίσματος για τον σύζυγό της και λίγο αργότερα βρήκαν και εκείνον νεκρό εντός του διαμερίσματος όπου είχε ξεσπάσει η φωτιά.

Να σημειώσουμε πως από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

«Χωρίς τις αισθήσεις τους βρέθηκαν 2 άτομα, κατά το στάδιο κατάσβεσης της πυρκαγιάς, στο διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Απέλλου και Σβώλου στη Θεσσαλονίκη» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Πυροσβεστικό Σώμα.