Καντέρ: Επίθεση σε Ερντογάν με βίντεο ανθρώπων να πεθαίνουν στους δρόμους της Τουρκίας (vid)

Ο Ενές Καντέρ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το θέμα του κορονοϊού, με ένα σκληρό βίντεο στο twitter που απεικονίζει ανθρώπους να πεθαίνουν στους δρόμους της Τουρκίας από τον ιό.

Καντέρ: Επίθεση σε Ερντογάν με βίντεο ανθρώπων να πεθαίνουν στους δρόμους της Τουρκίας (vid)

Η Τουρκία συγκαταλέγεται μεταξύ των χωρών που καθυστέρησαν τρομακτικά να λάβουν μέτρα κατά του κορονοϊού, όπως τη διακοπή των αθλητικών δραστηριότητων, αλλά και την παραδοχή της ύπαρξης σοβαρού προβλήματος.

Μόνο τις τελευταίες μέρες και κατόπιν έντονης κατακραυγής από την Ευρώπη, η χώρα αναγκάστηκε να λάβει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, με τους νεκρούς ωστόσο να αυξάνονται καθημερινά.

Γι' αυτό τον λόγο, ο Ενές Καντέρ εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατηγορώντας ότι δεν προσφέρει την κατάλληλη φροντίδα στους ασθενείς, αλλά προσπαθεί να συγκαλύψει το μέγεθος του προβλήματος.

Μάλιστα συνόδευσε τον ισχυρισμό του με ένα τρομερό βίντεο, το οποίο δείχνει ανθρώπους να πεθαίνουν στη μέση του δρόμου λόγω του κορονοϊού.

«Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πεθαίνουν από κορονοϊό στους δρόμους, υπό το φως του ήλιου στην Τουρκία. Ο δικτάτορας Ερντογάν τα καλύπτει αυτά και δεν προσφέρει την απαραίτητη φροντίδα και προσοχή σε αυτό. Κάνε κάτι, παλαβέ», ήταν το μήνυμα του Τούρκου σέντερ των Σέλτικς.

Δείτε το σκληρό βίντεο: