Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ επέστρεψε και στηρίζει το «Μένουμε Σπίτι»

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ επέστρεψε στην Ελλάδα νικητής - Το βίντεο και το «μένουμε σπίτι» μετά την επιστροφή από τη Βοστώνη.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ επέστρεψε και στηρίζει το «Μένουμε Σπίτι»

Μετά από τέσσερις σχεδόν μήνες από το ταξίδι του στη Βοστώνη, όπου υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία, ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ επέστρεψε στην Ελλάδα νικητής.

Οι γονείς του ανάρτησαν ένα βίντεο, στο οποίο ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν για να καλυφθεί το τεράστιο ποσό που χρειαζόταν για τη μετάβαση του παιδιού τους στη Βοστώνη των ΗΠΑ και καλούν τον κόσμο να μείνουν σπίτι για να προστατευτούν και να προστατεύσουν και τις ευπαθείς ομάδες.

Η οικογένεια είχε εγκατασταθεί το τελευταίο διάστημα στη Βοστώνη, προκειμένου να κάνει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ την ειδική γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 από την οποία πάσχει.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η οικογένεια μπόρεσε να ταξιδέψει έως την Αμερική χάρη στην ελπιδοφόρα προσφορά καρδιάς που έκαναν χιλιάδες Έλληνες, αφού είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ που απαιτούνταν για τη θεραπεία. Το παιδί στην Ελλάδα λάμβανε τη μοναδική εγκεκριμένη θεραπεία για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία, ενώ στην Αμερική υπήρχε η επιλογή μίας νέας πειραματικής θεραπείας η οποία δεν έχει λάβει ακόμη έγκριση στη Ευρώπη.

Οι ποδοσφαιριστές

Στο πλευρό του Παναγιώτη - Ραφαήλ είχαν ταχθεί και οι ποδοσφαιριστές και οι ομάδες της Super League 1. H ανακοίνωση του ΠΣΑΠ τον περασμένο Οκτώβριο ανέφερε:

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ θα μεταβεί σύντομα στις Η.Π.Α. για να ξεκινήσει το σημαντικότερο αγώνα της ζωής του. Μπροστά του υπάρχει ένα δύσβατο μονοπάτι και μας χρειάζεται.

Οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Π.Σ.Α.Π. και όλοι μαζί ενώσαμε τις φωνές μας, ώστε να αποκτήσει το δικαίωμα σε ένα καλύτερο αύριο.

Μέσω της ιστοσελίδας www.charityidols.com δημοπρατούνται φανέλες των ομάδων της κατηγορίας με τις υπογραφές μας και τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού μας φίλου.

Οι ευχές μας για ταχεία ανάρρωση θα τον συντροφεύουν στο ταξίδι που ετοιμάζεται να κάνει και τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει κοντά μας. Το χαμόγελό του αποτελεί έμπνευση για όλους.