Θετικός στον κορονοϊό ο Γιάννης Πρετεντέρης

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, όπως γνωστοποίησε  ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.

Θετικός στον κορονοϊό ο Γιάννης Πρετεντέρης

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό τονίζοντας πως στην παρούσα φάση χρειάζεται πειθαρχία, υπομονή και απομόνωση.

Με ένα μήνυμά του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης έκανε γνωστό πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Μάλιστα στο μήνυμά του ο Γιάννης Πρετεντέρης έγραψε χαρακτηριστικά για την περιπέτειά του, ενημερώνοντας γι την κατάσταση της υγείας του.

«Τώρα πληροφορούμαι ότι βρέθηκα θετικός στον κορονοϊο. Ηθικό ακμαιότατο. Πειθαρχία. Υπομονή. Απομόνωση. Ευτυχώς έχω πολλά βιβλία για διάβασμα. Θα περάσει κι αυτό. Δεν ξέρω τι νομίζει ο Κινεζος αλλά εμείς φάγαμε τα νιάτα μας στους Βιετκόνγκ!».

Με κορονοϊό είχε διαγνωστεί και πριν από λίγες μέρες και ο Αντώνης Καρακούσης, διευθυντής στο «Βήμα», ο οποίος στις 3 Μαρτίου είχε συμμετάσχει στην τηλεοπτική συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο MEGA.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος, ο Αντώνης Καρακούσης είχε κάνει ανάρτηση επίσης στα social media και είχε ανακοινώσει πως είναι θετικός στον κορονοϊό

«Το τρομαγμένο πέταγμα των νυχτερίδων πλήγωσε και μένα. Την Παρασκευή το απόγευμα διαγνώστηκα με κορονοϊό. Έκτοτε παραμένω αποκλεισμένος στο σπίτι, χωρίς συμπτώματα. Να είστε όλοι καλά».

Ο Αντώνης Καρακούσης, διευθυντής στην εφημερίδα «Βήμα» συμμετείχε όπως αναφέραμε και παραπάνω στην συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο MEGA στις 3 Μαρτίου.