ΕΥΔΑΠ: Έκλεισαν όλα τα Περιφερειακά Κέντρα - Πώς θα γίνεται η πληρωμή λογαριασμών

Η ΕΥΔΑΠ αναστέλλει τη λειτουργία όλων των Περιφερειακών της Κέντρων και δίνει οδηγίες για την πληρωμή λογαριασμών, υποβολή ερωτημάτων και αιτημάτων.

ΕΥΔΑΠ: Έκλεισαν όλα τα Περιφερειακά Κέντρα - Πώς θα γίνεται η πληρωμή λογαριασμών

Η ΕΥΔΑΠ αναστέλλει τη λειτουργία όλων των Περιφερειακών της Κέντρων όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της. Δίνει επίσης οδηγίες για την πληρωμή λογαριασμών.

Αναλυτικά:

Η ΕΥΔΑΠ σε ευθυγράμμιση με τις τελευταίες εξελίξεις περί απαγόρευσης κυκλοφορίας και προς διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι αναστέλλει τη λειτουργία όλων των Περιφερειακών της Κέντρων μέχρι νεότερης ενημέρωσης και ενισχύει τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης (ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά).

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε Αγιο Δημήτριο, Βούλα, Καλλιθέα, Νέα Φιλαδέλφεια

Πιο συγκεκριμένα:

Η πληρωμή λογαριασμού μπορεί να γίνεται μέσω:

Του www.eydap.gr για την πληρωμή λογαριασμών με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής, ή προπληρωμένης κάρτας των συνεργαζόμενων Τραπεζών.
Των ATMs, αυτόματων μηχανημάτων, πάγιας εντολής, web banking συνεργαζόμενων Τραπεζών.

Η υποβολή ερωτημάτων ή/και αιτημάτων μπορεί να γίνεται:

Στο [email protected]

Στο www.eydap.gr με εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα eΕΥΔΑΠ για υποβολή αιτήσεων διακανονισμών, αίτηση υπαγωγής σε ειδικά τιμολόγια, και άλλων αιτημάτων
Τηλεφωνικά στο 1022 ή στο 210 214 44 44.

H ΕΥΔΑΠ συναισθανόμενη τον κοινωνικό της ρόλο και τη συμβολή της στην προστασία της Δημόσιας Υγείας, έχει αναστείλει τις διακοπές υδροδότησης, λόγω καθυστέρησης πληρωμών λογαριασμών, για το σύνολο των πελατών και για όσο διάστημα οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους λόγω κορωνοϊού.

Επίσης, μέριμνα έχει ληφθεί για τη διατήρηση ενεργών των υφιστάμενων δοσιακών διακανονισμών λόγω ενδεχόμενης αδυναμίας ή καθυστέρησης πληρωμής δόσεων.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας