Χοψονίδου σε Σπανούλη: «Οριακά γλιτώσαμε το πρόστιμο των 10 ατόμων»

Η Ολυμπία Χοψονίδου, ο Βασίλης Σπανούλης, τα παιδιά τους και το... πρόστιμο.

Χοψονίδου σε Σπανούλη: «Οριακά γλιτώσαμε το πρόστιμο των 10 ατόμων»

Μέρες κορονοϊού, μέρες καραντίνας που θέλουν και χιούμορ. Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι βέβαιο ότι έχει. Το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία και το έκανε και με την τελευταία ανάρτησή της. Με το μήνυμα που έστειλε με αποδέκτη τον Βασίλη Σπανούλη.

Η οικογένεια Σπανούλη αριθμεί οκτώ μέλη, με τη σύζυγό του αρχηγού του Ολυμπιακού να ανεβάζει μια φωτογραφία μαζί με τα έξι παιδιά της και να αναφέρεται με χιούμορ στο όριο των 10 ατόμων, που έχει θεσπιστεί από την κυβέρνηση, στα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό, σχολιάζοντας: «Οριακά γλιτώσαμε το πρόστιμο των 10 ατόμων».

Το όγδοo μέλος της οικογένειας Σπανούλη ήρθε στη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε, ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία όπου πόζαρε χαμογελαστός στο μαιευτήριο με το «νο 6».

Κρατούσε στην αγκαλιά το έκτο του παιδί, έχοντας στο πλευρό του τα πέντε αγγελούδια του: τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία και τη μικρή Αναστασία.

Δείτε την ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου:

Οι συναθροίσεις

Όλα αυτά λόγω... κορονοϊου καθώς σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, θα απαγορεύονται πλέον οι συναθροίσεις 10 ατόμων και άνω και η τιμωρία για την παραβίαση του μέτρου θα είναι χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, απαγορεύονται οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις με συμμετοχή 10 ή περισσότερων ατόμων, με κύρωση διοικητικού προστίμου 1.000 ευρώ ανά πρόσωπο και περίπτωση, ανεξαρτήτως τυχόν άλλων ευθυνών, ιδίως ποινικών, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πανδημία του κορονοϊού, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μιλώντας αμέσως μετά τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως αποθαρρύνονται αυστηρά οι ψυχαγωγικές συναθροίσες σε κλειστό χώρο με συμμετοχή 10 ή περισσοτέρων ατόμων.