Vodafone: Δωρεάν λεπτά ομιλίας για όλους τους συνδρομητές σταθερής λόγω κορονοϊού

Δείτε την προσφορά που ανακοίνωσε η Vodafone, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στην Ελλάδα. Δωρεάν λεπτά ομιλίας σταθερής σε όλους της συνδρομητές. 

Vodafone: Δωρεάν λεπτά ομιλίας για όλους τους συνδρομητές σταθερής λόγω κορονοϊού

Η Vodafone γνωστοποίησε την παρακάτω προσφορά στους συνδρομητές της σταθερής τηλεφωνίας λόγω των αυξημένων αναγκών από την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας:

Δωρεάν λεπτά ομιλίας για όλους τους συνδρομητές σταθερής. 400 δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα σταθερής για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά Ελλάδας και διεθνή σταθερά 47 χωρών.

Ισχύει για ιδιώτες και επαγγελματίες συνδρομητές σταθερής. Η προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα στις 20/3 χωρίς να απαιτείται καμία επιπλέον ενέργεια.

Η προσφορά ισχύει για ιδιώτες συνδρομητές double play, triple play και telephony υπηρεσιών, καθώς και για επαγγελματίες συνδρομητές που έχουν εταιρικά προγράμματα σταθερής 2play.

Οι 47 χώρες που συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά είναι:

ΑΝΔΟΡΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΒΕΛΓΙΟ, ΒΕΝΕΖΟΥEΛΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΡΕΑΣ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΗΠΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΚΙΝΑ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΜΑΛΑΙΣΙΑ, ΜΟΝΑΚΟ, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΠΕΡΟΥ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΑΪΒΑΝ, ΤΑΪΛΑΝΔΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ, ΡΩΣΙΑ και ΠΟΛΩΝΙΑ.

Η προσφορά περιλαμβάνει 400 δωρεάν λεπτά ομιλίας αποκλειστικά προς εθνικά κινητά και διεθνή σταθερά σε 47 χώρες, τα οποία μπορούν να καταναλωθούν από 20/3/2020 00:00:00 π.μ. μέχρι 20/4/2020 23:59:59 μ.μ.

Από την προσφορά εξαιρούνται αριθμοί υψηλής χρέωσης (ΥΠΠ) και σύντομοι κωδικοί.
Τα διαθέσιμα δωρεάν λεπτά ομιλίας έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης και βήμα χρέωσης το ένα λεπτό (1’). Μετά την κατανάλωση των 400 λεπτών χρεώνεστε βάσει του προγράμματος χρήσης το οποίο έχετε ενεργοποιημένο.

Η ενεργοποίηση της προσφοράς πραγματοποιείται αυτόματα στις 20/3/2020 00:00:00 π.μ., χωρίς υποχρέωση ειδοποίησης προς/από τον τελικό συνδρομητή. Η απενεργοποίηση της προσφοράς επέρχεται είτε με την κατανάλωση των δωρεάν 400’ είτε την 20ή/4/2020 23:59:59 μ.μ. χωρίς ειδοποίηση.

Μετά τη λήξη της προσφοράς (την 20ή/4/2020) δεν μεταφέρεται τυχόν υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας από τα δωρεάν 400’ ο οποίος δεν καταναλώθηκε εντός του προβλεπόμενου διαστήματος.