Δημάτος: «Υπόκλιση και σεβασμός για τον κ. Τσιόδρα»

Μέσω ανάρτησης του στα social media ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος εκθείασε το έργο του καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό

Δημάτος: «Υπόκλιση και σεβασμός για τον κ. Τσιόδρα»

Τη δική του «μάχη» για την εξάλειψη του κορονοϊού δίνει μεταξύ άλλων και καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος καθημερινά ενημερώνει τον ελληνικό λαό για την κατάσταση που επικρατεί με την έξαρση του ιού.

Σωτήρης Τσιόδρας, πατέρας 7 παιδιών και ψάλτης: «Είμαι Ολυμπιακός» (vid)

Με αφορμή τον αγώνα που δίνει ο κ. Τσιόδρας μαζί με τους συνεργάτες του, ο διεθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος εκθείασε το έργο του μέσα από μία ανάρτηση του στα social meda.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτός ο άνθρωπος σίγουρα είναι Έλληνας; Και αν ναι πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο ή τον κατασκευάσαμε; Ζει πραγματικά ανάμεσά μας; Αποτελεί όντως επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης λόγω κορονοϊού ή επιβλήθηκε από… ξένες δυνάμεις; Ακόμα και αν δεν υπήρχε ο Σωτήρης Τσιόδρας θα έπρεπε να τον ανακαλύψουμε! Μόνο υπόκλιση και σεβασμός για αυτόν τον άνθρωπο».