ΟΠΑΠ: Αναβάλλονται οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟΤΟ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΠΟ, ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟΤΟ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΠΟ, ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ αναβάλλονται προς το παρόν. Αυτό ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ απαντώντας και σε μια σειρά ερωτήσεων. Τι γίνεται με το Λαϊκό Λαχείο

ΟΠΑΠ: Αναβάλλονται οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟΤΟ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΠΟ, ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟΤΟ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΠΟ, ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ αναβάλλονται προς το παρόν. Αυτό ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ απαντώντας και σε μια σειρά ερωτήσεων. Τι γίνεται με το Λαϊκό Λαχείο.

«Λόγω των τρεχουσών συνθηκών σχετικά με τον ιό COVID-19 και τη λήψη επιπλέον προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και δημόσιου συμφέροντος, σας ενημερώνουμε ότι ο προγραμματισμός των κληρώσεων των παιχνιδιών της εταιρείας διαφοροποιείται.

Συγκεκριμένα οι κληρώσεις των παιχνιδιών ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟΤΟ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΠΟ, ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ αναβάλλονται προς το παρόν.

Η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 17ης Μαρτίου αναβάλλεται για την 31η Μαρτίου 2020.

Για τις νέες ημερομηνίες των κληρώσεων που αναβάλλονται, θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ.

Οι απαντήσεις του ΟΠΑΠ

ΤΖΟΚΕΡ-ΠΡΟΤΟ-ΛΟΤΤΟ

Τι γίνεται με τα δελτία που έχουν παιχτεί ήδη;

Τα δελτία αυτά δεν χάνονται, αλλά συμμετέχουν κανονικά στη κλήρωση όποτε αυτή διεξαχθεί. Κρατήστε τις αποδείξεις των δελτίων σας σε ασφαλές μέρος.

Πότε θα ξεκινήσουν πάλι οι κληρώσεις;

Για τις νέες ημερομηνίες των κληρώσεων που αναβάλλονται, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Μπορώ να παίξω ΤΖΟΚΕΡ από το tzoker.gr;

Όχι, δεν γίνεται γιατί οι κληρώσεις του παιχνιδιού ΤΖΟΚΕΡ έχουν αναβληθεί. Η δυνατότητα κατάθεσης δελτίων μέσω του tzoker.gr καθώς και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ θα επανέλθει μετά την επανεκκίνηση των κληρώσεων. Για την επανεκκίνηση των κληρώσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Μπορώ να ακυρώσω το δελτίο που έπαιξα για την κλήρωση που αναβλήθηκε, και να πάρω τα χρήματά μου πίσω;

Το δελτίο δε μπορεί να ακυρωθεί καθώς οι συμμετοχές για την αναβληθείσα κλήρωση έχουν «κλείσει» και διασφαλιστεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο κανονισμό

Χάνεται το τζάκποτ του ΤΖΟΚΕΡ που μοιραζόταν στην κλήρωση της Κυριακής 15/03 που αναβλήθηκε;

Όχι δεν χάνεται το ποσό που έχει συγκεντρωθεί στην πρώτη κατηγορία. Επίσης δε χάνεται το ποσό που έχει συγκεντρωθεί στη δεύτερη κατηγορία. Μόλις διεξαχθεί η κλήρωση τα παραπάνω ποσά είτε θα μοιραστούν στους τυχερούς αν υπάρχουν είτε θα έχουμε ΤΖΑΚΠΟΤ με μεταφορά στην επόμενη κλήρωση.

ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ

Γιατί αναβάλλεται η κλήρωση 11;

Λόγω του κορονοϊού και της γενικής κατάστασης που επικρατεί στην χώρα είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε επιπλέον μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζόμενων και των συνεργατών μας. Ως αποτέλεσμα, είναι αναγκαίο να αναβληθεί η κλήρωση 11 του ΛΑΙΚΟΥ που ήταν προγραμματισμένη στις 17/03.

Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση 11;

Η κλήρωση 11 αναβάλλεται από τις 17/03 για τις 31/03.

Τι θα γίνει αν στις 31/03 δεν έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση που επικρατεί στην χώρα;

Με βάση του πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Τι γίνεται με το λαχνό/λαχνούς που έχω ήδη αγοράσει για την κλήρωση της 11/03;

Ο λαχνός/λαχνοί σας ισχύει/ουν για την κλήρωση 11 του ΛΑΙΚΟΥ Λαχείου. Τον/τους φυλάσσετε και μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης θα ελέγξετε το λαχνό/λαχνούς σας για τυχόν κέρδη.

Θα μπορώ να προμηθευτώ λαχνό για την κλήρωση 11 μέχρι τις 31/03;

Μπορείτε να προμηθευτείτε λαχνό για τη συγκεκριμένη κλήρωση από λαχειοπώλες, που πιθανόν βρείτε να κυκλοφορούν, και σημεία μικρής λιανικής, ενώ, όπως γνωρίζετε τα πρακτορεία ΟΠΑΠ θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 27/03.

Γιατί ματαιώνονται οι κληρώσεις 12 και 13;

Λόγω του κορονοϊού και της γενικής κατάστασης που επικρατεί στην χώρα είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε επιπλέον μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζόμενων και των συνεργατών μας. Ως αποτέλεσμα, είναι αναγκαίο να ματαιώσουμε τις κληρώσεις 12 και 13 του ΛΑΙΚΟΥ που ήταν προγραμματισμένες στις 24/03 και 31/03 αντίστοιχα.

Μέχρι πότε θα πληρώνονται τα κέρδη της κλήρωσης 11;

Τα κέρδη της 11ης κλήρωσης θα πληρωθούν εντός έξι (6) μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, δηλαδή μέχρι 01/10/2020.

Τι γίνεται με το λαχνό/λαχνούς που έχω ήδη αγοράσει για τις κληρώσεις 12 και 13;

Μπορείτε είτε να αντικαταστήσετε τους συγκεκριμένους λαχνούς με λαχνούς μεταγενέστερων κληρώσεων, είτε να αποζημιωθείτε με το ποσό που καταβάλατε για την αγορά των συγκεκριμένων λαχνών.

ΠΡΟΠΟ - ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Γιατί δεν έχουμε διαγωνισμούς ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ;

Λόγω της ματαίωσης της πλειοψηφίας των ποδοσφαιρικών οργανώσεων δεν υπάρχουν αγώνες για να συμπεριληφθούν στους διαγωνισμούς του ΠΡΟΠΟ και του ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ.

Τι θα γίνει με το διαγωνισμό του ΠΡΟΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗΣ που είναι στις 18/4;

Λόγω αναβολής των ποδοσφαιρικών αγώνων που περιλαμβάνονται στο διαγωνισμό αυτό, η νικήτρια στήλη θα καθοριστεί, σύμφωνα με τον κανονισμό, με κλήρωση που θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Πότε θα μπορούμε να παίξουμε πάλι ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ;

Μετά το άνοιγμα των καταστημάτων ΟΠΑΠ και εφόσον διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες θα υπάρχουν διαγωνισμοί ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας