Ο Bono έγραψε μπαλάντα για τον κορονοϊό(vid)

Mπαλάντα αφιερώνει o Bono στους Ιταλούς και στους ιατρούς!

Ο Bono έγραψε μπαλάντα για τον κορονοϊό(vid)

Μια μπαλάντα αφιερωμένη στους Ιταλούς, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που είναι στην «πρώτη γραμμή» του κορωνοϊού, έγραψε ο Bono. «Let Your Love Be Known» είναι ο τίτλος του τραγουδιού, του πρώτου που γράφει ο frontman των U2 από το 2017 σύμφωνα με τον Guardian.

«Για τους Ιταλούς, που το ενέπνευσαν... για τους Ιρλανδούς. Για όποιον είναι σε δύσκολη θέση αυτή την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου και τραγουδά ακόμη. Για τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, τους φροντιστές στην πρώτη γραμμή, σε εσάς τραγουδάμε», έγραψε ο Bono στο Instagram δημοσιεύοντας το τραγούδι. Στην Ιταλία, οι νεκροί από τον κορωνοϊό έχουν ξεπεράσει πλέον τους 2.500, ενώ 345 άνθρωποι πέθαναν σε 24 ώρες, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό. Στο βίντεο, ο Bono ερμηνεύει την μπαλάντα παίζοντας πιάνο. Σύμφωνα με τον ίδιο, έγραψε το τραγούδι μία ώρα προτού το αναρτήσει.

Δεν μπορείς να αγγίξεις, αλλά μπορείς να τραγουδάς, από τις ταράτσες. Τραγούδα μου από το τηλέφωνο, τραγούδα και υποσχέσου μου ότι δεν θα σταματήσεις. Τραγούδα και δεν θα είσαι ποτέ μόνος», αναφέρουν οι στίχοι, σε μια έμπνευση από τους Ιταλούς που τραγουδώντας από τα μπαλκόνια τους, μέσα στην καραντίνα προσπαθούν να «ξορκίσουν» τον κορωνοϊό.

Πηγή: www.lifo.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας