ΑΒ Βασιλόπουλος: Τα μέτρα για τα ψώνια των καταναλωτών

Εκτός από τις διαγραμμίσεις στους διαδρόμους, ως μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό, η ΑΒ Βασιλόπουλος βάζει και κάρτα εισόδου στα καταστήματά του.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τα μέτρα για τα ψώνια των καταναλωτών

Στη λήψη επιπλέον μέτρων προστασίας, από τον κορονοϊό, προχωρά η ΑΒ Βασιλόπουλος. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία τοποθετεί προοδευτικά σε όλα τα καταστήματα διαγραμμίσεις, ώστε να τηρείται απόσταση ασφαλείας, τουλάχιστον δύο μέτρων, μεταξύ των πελατών στο κατάστημα.

Οι διαγραμμίσεις θα τοποθετηθούν στα ταμεία και στα σημεία εξυπηρέτησης, του κρεοπωλείου, του ιχθυοπωλείου και των τμημάτων αλλαντικών και τυριών.

Φυσικά θα απαγορεύεται η παραμονή εντός καταστήματος συγκεκριμένου αριθμού πελατών (1 άτομο ανά 10 τμ). Σε κάθε πελάτη θα χορηγείται αριθμημένη κάρτα εισόδου την οποία θα επιστρέφει κατά την έξοδό του από το κατάστημα.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση:

«Η ισχυρότερη θωράκιση για την υγεία μας, είναι η υπεύθυνη στάση όλων μας. Είναι σημαντικό να τηρούμε τις οδηγίες της Πολιτείας και να συνεργαζόμαστε με τους υπαλλήλους κάθε καταστήματος, έχοντας πάντα στο νου πως εργάζονται με στόχο την εξυπηρέτηση και την προστασία μας».