Άγριες Μέλισσες: Με μάσκες στα γυρίσματα λόγω κορονοϊού, διπλό επεισόδιο από την αρχή!

Ο Κωστής Σαββιδάκης έκανε μια ανάρτηση μέσα από το Διαφάνι, με τον ίδιο, τη Μαρία Κίτσου και τη Δανάη Μιχαλάκη να φορούν μάσκες, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για τον κορονοϊό. Ο ΑΝΤ-1  θα προβάλει από τις 22.15 διπλό επεισόδιο από την αρχή. 

Άγριες Μέλισσες: Με μάσκες στα γυρίσματα λόγω κορονοϊού, διπλό επεισόδιο από την αρχή!

Χασάν: «Ο ένας να προστατεύει τον άλλον» (pic)

Ο ΑΝΤ1 αναπροσάρμοσε το προγραμμά του λόγω κορονοϊού ενώ και οι «Άγριες μέλισσες» σταμάτησαν τα γυρίσματα.

Έτσι, η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά θα προβάλλεται με διπλό επεισόδιο από την αρχή, νωρίτερα από τις 22:15.

Εν τω μεταξύ, ο παπάς του χωριού, κατά κόσμον Κωστής Σαββιδάκης, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, μέσα από το Διαφάνι, ενημερώνοντας για τις εξελίξεις, ενώ στη φωτογραφία από τα γυρίσματα η Μαρία Κίτσου και η Δανάη Μιχαλάκη φορούν μάσκες.

«Από Δευτέρα 16/3 καθημερινά 22:15 δίπλα επεισόδια σε επανάληψη μέχρι νεωτέρας…
Τα γυρίσματα των ‘’Άγριων Μελισσών’’ παύουν μέχρι νεοτέρας. Για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Μένουμε σπίτι και αν έχουμε απρόσκλητους επισκέπτες, όπως ο παπάς, περνούμε τα μέτρα μας, βάζουμε την μάσκα μας, τα γαντάκια μας, και κρατάμε αποστάσεις», αναφέρει στη λεζάντα.

Ο τηλεοπτικός σταθμός με ανακοίνωση του το απόγευμα της Κυριακής, ανακοίνωσε πως αλλάζει το πρόγραμμα του, αναβάλλοντας την προβολή νέων επεισοδίων σειρών και εκπομπών, προκειμένου να συμβάλει στον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού.

Νωρίτερα, μέσα στην εβδομάδα, ο ΑΝΤ1 είχε δώσει τις περιλήψεις των επεισοδίων, που παραμένει τελικά άγνωστο πότε θα παρακολουθήσουμε. Το σχέδιο του Μελέτη προκειμένου να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη προχωρά, ενώ η Ασημίνα δείχνει να αποχωρίζεται ακόμη περισσότερο από τις αδερφές της, στα επεισόδια της νέας εβδομάδας στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Συνεταιρισμός των αγροτών βρίσκεται αντιμέτωπος με τα πρωτοπαλήκαρα του Δούκα στα επεισόδια που ανέβαλε ο ΑΝΤ1, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Δούκας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, σε μια ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον Συνεταιρισμό στο Διαφάνι. Θα καταφέρει να πείσει τον ορκισμένο, πλέον, εχθρό του στο επεισόδιο που επρόκειτο να προβληθεί τη Δευτέρα (16-03) στις «Άγριες Μέλισσες»;


Το ίδιο βράδυ, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση. Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση.

Παράλληλα, ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους, καθώς ο Δημητράκης τον πλησιάζει στο επεισόδιο που επρόκειτο να προβληθεί τη Δευτέρα (16-03) στις «Άγριες Μέλισσες».

Πηγή:eidiseis.gr