Τσόρι Ντομίνγκες για κορονοϊό: «Πιστεύουν ότι τίποτα δεν συμβαίνει, αλλά δεν ισχύει…»

Ο Τσόρι Ντομίνγκες έστειλε το δικό του μήνυμα για την καταπολέμηση του κορονοϊού

Τσόρι Ντομίνγκες για κορονοϊό: «Πιστεύουν ότι τίποτα δεν συμβαίνει, αλλά δεν ισχύει…»

Οδηγίες του ΙΣΑ για τον Κορονοϊό: Τι κάνουμε με ρούχα και παπούτσια όταν επιστρέφουμε στο σπίτι

Με τον κορονοϊό να έχει εξαπλωθεί ήδη σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στην Ευρώπη αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που στέλνουν τα μηνύματά τους..

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» Αργεντινός, Τσόρι Ντομίνγκες πήρε θέση σε όσα γίνονται για την καταπολέμηση της ραγδαίας εξάπλωσης του ιού και στέλνει το δικό του μήνυμα.

«Να σκεφτούμε τον άλλο, μπορούμε να το σταματήσουμε» είπε μεταξύ άλλων το μήνυμα του Αργεντινού.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ντομίνγκες:

«Ανεβάζω μια εικόνα που έρχεται σε μένα από το σπίτι και ένα βίντεο από εδώ στην Ισπανία, γιατί θα ήθελα να… έρθει σε όλους σας καθαρά. Εδώ πολλοί γιατροί, αστυνομικοί, νοσοκομεία δεν αρκούν. Η προσπάθεια που καταβάλλουν είναι τεράστια. Σήμερα είναι η 2η ημέρα της καραντίνας. Και τολμώ να γράψω γιατί βλέπω ότι στην Αργεντινή συμβαίνει το ίδιο πράγμα που συνέβη στην Ιταλία, στην Ισπανία και σε άλλες χώρες.

Πιστεύουν ότι τίποτα δεν συμβαίνει, αλλά δεν ισχύει… Αυτό που συμβαίνει είναι σοβαρό. Ήρθε η ώρα να το σταματήσουμε, να είμαστε αλληλέγγυοι με τους παππούδες μας, τους γονείς μας, με τον γείτονά μας. Ας σκεφτούμε αυτούς. Και αν κάποιος νεαρός έχει συμπτώματα, παρακαλώ μην συμμετέχετε σε οποιοδήποτε είδος συνάντησης. Είναι καλύτερο να απομονώσετε τον εαυτό σας, να είστε στο σπίτι.

Αν σκεφτούμε τον άλλο μπορούμε να το σταματήσουμε αμέσως!»