Κορονοϊός: Οι Έλληνες βγήκαν στα μπαλκόνια και χειροκρότησαν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές (vid)

Οι Έλληνες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν για αρκετή ώρα τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, οι οποίοι δίνουν τον δικό τους αγώνα για τον κορονοϊό στα νοσοκομεία. 

Κορονοϊός: Οι Έλληνες βγήκαν στα μπαλκόνια και χειροκρότησαν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές (vid)

Στιγμές συγκινητικές, ενωτικές και ξεχωριστές εξελίχθηκαν ακριβώς στις 9:00 το βράδυ στην Αθήνα και όχι μόνο. Αρκετοί συμπολίτες μας, ως ένδειξη συμπαράστασης, βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν παρατεταμένα με ενθουσιασμό.

Ο λόγος; Ως ένδειξη στήριξης, εμψύχωσης και σεβασμού προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν τη δική τους μάχη στα νοσοκομεία, κατά του κορονοϊού, προσπαθώντας να προστατέψουν, αλλά και να σώσουν τους συνανθρώπους μας.

Το κάλεσμα είχε βρει μεγάλη ανταπόκριση από τους χρήστες των social media και αναπαράγεται με αστραπιαίους ρυθμούς από την στιγμή που πρωτοδημοσιεύτηκε.

Σε ένα από τα μηνύματα που κυκλοφόρησαν από λογαριασμό σε λογαριασμό αναφέρεται: «Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21.00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους ανθρώπους που αγωνίζονται για μας. Τους ανθρώπους του Συστήματος Υγείας. Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας, για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν. Και όχι μόνο - για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς».