Μήνυμα υπαλλήλου σε σούπερ-μάρκετ: «Δεν είναι χώρος αναψυχής ή συνάντησης επειδή έκλεισαν τα καφέ»

Υπάλληλος σούπερ-μάρκετ συνιστά ψυχραιμία στους πολίτες στις αγορές τους, καθώς επικρατεί πανικός χωρίς λόγο και τονίζει πως επειδή έκλεισαν τα καφέ, ο χώρος δεν προσφέρεται για αναψυχή η συνάντηση. 

Μήνυμα υπαλλήλου σε σούπερ-μάρκετ: «Δεν είναι χώρος αναψυχής ή συνάντησης επειδή έκλεισαν τα καφέ»

Ένας υπάλληλος σε σούπερ-μάρκετ, στέλνει το δικό του μήνυμα ψυχραιμίας στους πολίτες. Επικρατεί πανικός, δημιουργούνται ουρές, υπάρχει ένταση και αρκετός κόσμος παίρνει υπερβολικά πολλά πράγματα.

Τονίζει πως υπάρχει απόθεμα, τα σούπερ-μάρκετ θα συνεχίσουν να είναι ανοιχτά, οι παραλαβές δεν σταματούν, οπότε δεν υπάρχει λόγος αναστάτωσης. Παράλληλα, ζητά από τους πολίτες να εμπεδώσουν πως τα σούπερ-μάρκετ δεν είναι χώροι συνάντησης ή αναψυχής επειδή έκλεισαν τα καφέ, καθώς παρατηρήθηκε αυτό το φαινόμενο.

«Τα ράφια αδειάζουν σε χρόνο μηδέν. Τα τρόφιμα θα είναι εκεί, σήμερα, αύριο και μεθαύριο»

Το μήνυμα του: «Δουλεύω 2,5 χρόνια σε σούπερ μάρκετ . Λόγω ενός προβλήματος στο πόδι μου απουσίασα για έξι εβδομάδες . Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα στη δουλειά πάλι . Ειλικρινά δεν περίμενα να είναι έτσι τα πράγματα . Τα ράφια και τα ψυγεία αδειάζουν σε χρόνο μηδέν , οι παραλαβές έχουν αυξηθεί στο 100% , επικρατεί ένα χαμός στους διαδρόμους . Ουρές και γκρίνια στα ταμεία . Ώρες ώρες νιώθεις ότι γίνεται αγώνας δρόμου για τα ποίος θα προλάβει τι .

Αντίκρισα συνάδελφο μου να έχει βάλει τα κλάματα από την υπερβολική πίεση . Όταν την ρώτησα μου απάντησε δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό , ένα λεπτό πριν το γέμισα και έχει αδειάσει , δύο εβδομάδες τώρα δεν ξέρεις τι περνάμε . Βλέμμα απόγνωσης και κούρασης μαζί . Μπορώ να καταλάβω το άγχος και την αγωνία , ακόμα ίσως και το φόβο . Όμως ας σκεφτούμε απλά , δεν υπάρχει πρόβλημα με τα τρόφιμα , εκεί θα είναι σήμερα , αύριο , μεθαύριο . Υπάρχει αρκετό απόθεμα και αν τα βλέπετε άδεια απλά δεν προλαβαίνουμε . Θα πω και κάτι τελευταίο που μου έκανε εντύπωση .

Δεν είναι χώρος αναψυχής ή συνάντησης , πρέπει να ψωνίσετε , έλα μόνος ή μόνη αν δεν χρειάζεσαι βοήθεια , είμαστε εκεί για εσάς , επειδή έτυχε και το άκουσα αυτό << ας πάμε μια βόλτα ίσως πάρουμε και τίποτα >> . Αν δεν είναι πραγματικά ανάγκη καλύτερα μην έρθετε για βόλτα . Κλειστός χώρος είναι με πολλές επιφάνειες , αρκετό κόσμο καθημερινά και δουλεύουν άνθρωποι που έχουν οικογένειες και ευπαθείς συγγενείς .

Εξάλλου Δευτέρα - Παρασκευή 13 ώρες είμαστε ανοιχτά και το Σάββατο 12 . Πήρα το θάρρος και τα έγραψα όλα αυτά επειδή τώρα που έκλεισαν καφέ , χώροι εστίασης και εμπορικά ίσως αρχίσουν οι άσκοπες μετακινήσεις σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία . Μόνο όταν είναι ανάγκη , είναι για το καλό όλων μας σίγουρα!»