Κορονοϊός: Τρίτος νεκρός στην Ελλάδα

 Τρίτος νεκρός στην Ελλάδα από τον κορονοϊό - Είχε έρθει σε επαφή με το γκρουπ που είχε επιστρέψει από τους Αγίους Τόπους.

Κορονοϊός: Τρίτος νεκρός στην Ελλάδα

Και τρίτος νεκρός από κορονοϊό στην Ελλάδα ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Πρόκειται για 67χρονο που ήταν στη Ζάκυνθο και είχε έρθει σε επαφή με το γκρουπ που είχε επιστρέψει από τους Αγίους Τόπους.

Πριν λίγο ανακοινώθηκε και ο δεύτερος νεκρός, ένας 90χρονος που νοσηλεύονταν στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας είχε νοσήσει καθώς είχε έρθει σε επαφή με γκρουπ που είχε επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους.

Tην Πέμπτη είχε καταλήξει ο 66χρονος από την Ηλεία που είχε προσβληθεί από τον ιό Covid-19 και νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη στη μονάδα αρνητικής πίεσης του Νοσοκομείου Πατρών.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα ανέρχεται σε 190, 11 από τα οποία είναι «ορφανά».

Τα 11 «ορφανά» κρούσματα, δηλαδή αυτά που δεν έχουν ιστορικό έκθεσης στον ιό, φαίνεται πως προβληματίζουν ιδιαίτερα τις υγειονομικές Αρχές της χώρας μας και έτσι από σήμερα, Σάββατο, κλείνουν εστιατόρια, καφετέριες, εμπορικά κέντρα, κέντρα διασκέδασης και σειρά άλλων επιχειρήσεων.