Έφοδος της EΛ.ΑΣ. σε σπίτια αντιεξουσιαστών - Τέσσερις προσαγωγές

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας (9/3) στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας, σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο σπίτια αντιεξουσιαστών.

Έφοδος της EΛ.ΑΣ. σε σπίτια αντιεξουσιαστών - Τέσσερις προσαγωγές

Επιχείρηση της Κρατικής Ασφάλειας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, σε σπίτια αντιεξουσιαστών. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι άνδρες της Αστυνομίας έκαναν έφοδο σε τέσσερα σπίτια αντιεξουσιαστών.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο στόχαστρο έχει μπει μια από τις πιο γνωστές αναρχικές ομάδες η οποία έχει πλούσια δράση σε εμπρησμούς και επιθέσεις -έχει πυρπολήσει κτίρια, έχει επιτεθεί σε αυτοκίνητα.

Παράλληλα, έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις πολύ γνωστών ατόμων, τα οποία έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα την Κρατική Ασφάλεια, τα οποία φέρεται να προέρχονται από την αναρχική ομάδα «σύντροφοι-συντρόφισσες».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κατηγορητήριο για ένα από αυτά θα είναι αρκετά βαρύ, αφού τουλάχιστον ένας από τους συλληφθέντες θα βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες περί τρομοκρατίας.