Κορονοϊός: Σε καραντίνα στρατηγός της Πυροσβεστικής!

Σε κατ'οίκον περιορισμό βρίσκεται προληπτικά τις τελευταίες μέρες αντιστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος που είχε έρθει σε επαφή με πυροσβέστη που είναι θετικός στον κορονοϊό.

Κορονοϊός: Σε καραντίνα στρατηγός της Πυροσβεστικής!

Σε καραντίνα βρίσκεται επιτελάρχης του Πυροσβεστικού Σώματος ο οποίος είχε βρεθεί για λίγες μέρες σε εκδήλωση στην Ηλεία στην οποία συμμετείχε και πυροσβέστης που είναι επιβεβαιωμένα θετικός στον κορονοϊό.

Ο αντιστράτηγος του Π.Σ. έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες έχει βρεθεί αρνητικός στον ιό, ενώ είναι σε κατ'οίκον περιορισμό. Για προληπτικούς λόγους δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην υπηρεσία του και στα επαγγελματικά του καθήκοντα.

Εκτός από τον αντιστράτηγο όμως σε επαφή με τον πυροσβέστη από την Ηλεία, που βρέθηκε θετικός στον ιό, ήρθαν και άλλοι πυροσβέστες που συμμετείχαν στην κοπή πίτας, με αποτέλεσμα να είναι πολλοί αυτοί που έσπευσαν να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις.

Συναγερμός σήμανε και στην Πυροσβεστική Ακαδημία στην Πτολεμαΐδα. Συγκεκριμένα σε καραντίνα μπήκε δόκιμος πυροσβέστης. Οι εξετάσεις, ωστόσο, έδειξαν ότι είναι αρνητικός στον ιό.