Καθαρά Δευτέρα : Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά - Ώρες λειτουργίας

Δείτε ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά και ποιες οι ώρες λειτουργίας σήμερα Καθαρά Δευτέρα και γιατί η απασχόληση των μισθωτών δεν δημιουργεί αξίωση για πρόσθετη αμοιβή.

Καθαρά Δευτέρα : Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά - Ώρες λειτουργίας

Ακόμα και σήμερα, Καθαρά Δευτέρα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τα ψώνια σας για το σαρακοστιανό τραπέζι. Αρκετά καταστήματα, θα είναι ανοιχτά ακόμα και σήμερα, Καθαρά Δευτέρα.

Ανοικτές θα παραμείνουν η ψαραγορά στη Βαρβάκειο και η Αγορά του Καταναλωτή στον Ρέντη. Τα περισσότερα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στου Ρέντη (ΟΚΑΑ) θα μείνουν ανοικτά από τις 6 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας 2/3/20 και θα παραμείνουν έως τις 2 το μεσημέρι.

Ωστόσο κάποιες επιχειρήσεις θα παραμείνουν συνέχεια ανοικτές μέχρι το μεσημέρι χωρίς να κλείσουν καθόλου. Η κεντρική ιχθυαγορά στην Βαρβάκειο άνοιξε στις 9 το βράδυ της Κυριακής και τα μαγαζιά της θα μείνουν ανοικτά συνεχώς μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Ανοιχτά θα είναι, επίσης, την Καθαρά Δευτέρα 2/3/20 και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ, ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές. Τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά.

Σημειώνεται, επίσης, πως η Καθαρά Δευτέρα δεν θεωρείται εξαιρέσιμη αργία για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα. Συνεπώς, επιτρέπεται η λειτουργία των ιδιωτικών επιχειρήσεων και η απασχόληση των μισθωτών είναι νόμιμη, χωρίς να δημιουργεί αξίωση για πρόσθετη αμοιβή.