Κώστας Βουτσάς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του (pics) - Ο Άνθιμος Ανανιάδης τον αποχαιρετά

H σορός του Κώστα Βουτσά τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών από τις 9:00 μέχρι τις 19:30. - Ο Άνθιμος Ανανιάδης τον ευχαριστεί

Κώστας Βουτσάς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του (pics) - Ο Άνθιμος Ανανιάδης τον αποχαιρετά

Θλίψη στο Πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά, του αγαπημένου ηθοποιού που έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 88 ετών μετά από μια μακρά νοσηλεία στο Αττικόν.

Σήμερα, Πέμπτη, η σορός του τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών από τις 9:00 πμ. μέχρι τις 19:30.

Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου ηθοποιού θα τελεστεί αύριο, Παρασκευή στις 11:30 στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ θα ακολουθήσει ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης αποχαιρετά τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε σαν δικό του παιδί

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Εύη Καραγιάννη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τον χαμό του αγαπημένου ηθοποιού αναφέροντας: «Τον αγαπούσαμε και τον αγαπάμε και εγώ και ο Άνθιμος και θα τον αγαπάμε πάντα γιατί είναι ο γλυκός μας Κώστας, ο γλυκός μου Κώστας. Ο θεός να τον αναπαύσει».

Ο Κώστας Βουτσάς μετά το χωρισμό του με τη Θεανώ Παπασπύρου με την οποία απέκτησε τις κόρες του Θεοδώρα και Νικολέτα, παντρεύτηκε με την Εύη Καραγιάννη και μεγάλωσε τον γιο της Άνθιμο Ανανιάδη σαν δικό του παιδί.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης αποχαιρέτισε τον Κώστα Βουτσά με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram . «Ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου» έγραψε δίπλα σε ένα κοινό τους βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) στις