Συνεχίζει την κατάθεση ο Κούγιας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων

Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, θα συνεχίσει την κατάθεσή του την Πέμπτη 27/2 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στη δίκη των «28» για τη φερόμενη αλλοίωση αποτελεσμάτων σε αγώνες 

Συνεχίζει την κατάθεση ο Κούγιας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων


Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, συνεχίζει την Πέμπτη 27/2 την κατάθεση του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη δίκη των «28» για τη φερόμενη αλλοίωση αποτελεσμάτων σε αγώνες.

Ο γνωστός ποινικολόγος την προηγούμενη εβδομάδα δεν ολοκλήρωσε την κατάθεσή του και αυτή την φορά θα απαντήσει στις ερωτήσεις του Εισαγγελέα έδρας Χαράλαμπου Λακαφώση και των δικηγόρων των 28 κατηγορουμένων, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής.
Στην κατάθεση του ο Αλέξης Κούγιας, στις 19/2, είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων: ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης το 2012 είχε γίνει στόχος του Αλαφούζου, ότι το σκάνδαλο koriopolis «είναι γέννημα του Νίκου Πατέρα» και είχε χαρακτηρίσει τον Πέτρο Κωνσταντινέα «κλόουν».

Η δίκη θα αρχίσει στις 11.00, με δύο ώρες καθυστέρηση λόγω αποχής που έχουν κηρύξει οι γραμματείς των Εφετείων διαμαρτυρόμενοι για φόρτο εργασίας.