Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον εργοδότη του – Συνελήφθησαν σε Αθήνα, Τούμπα τα αδέρφια του

Πρωταθλητής στο τζούντο και πατέρας δυο παιδιών ο ιδιοκτήτης του ταχυφαγείου - Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που τον σκότωσε, συνελήφθησαν τα αδέρφια του.

Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον εργοδότη του – Συνελήφθησαν σε Αθήνα, Τούμπα τα αδέρφια του

Να ταυτοποιήσει όλους τους δράστες της δολοφονίας του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, κατάφερε η Ελληνική αστυνομία.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, από τους τέσσερις δράστες που ταυτοποιήθηκαν, όλοι τους αδέρφια, συνελήφθησαν οι τρεις. Πρόκειται για έναν 17χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα, έναν 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Τούμπα και έναν 32χρονο, πρώην εργαζόμενο, οποίος παρουσιάστηκε μόνος του στην αστυνομία. Αναζητείται ο τέταρτος από τους δράστες ηλικίας 37 ετών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ένας από αυτούς κατάφερε τα πλήγματα με μαχαίρι στον άτυχο 45χρονο.

Πρωταθλητής στο τζούντο και πατέρας δυο παιδιών ο ιδιοκτήτης του ταχυφαγείου

Για έναν άνθρωπο που έδινε και τη ψυχή του για να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη, κάνουν λόγο πρόσωπα από το φιλικό του περιβάλλον του αδικοχαμένου ιδιοκτήτη ταχυφαγείου, που έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του ντελιβερά.

Ο καταστηματάρχης ήταν πρωταθλητής στο τζούντο, όπως και η σύζυγος του αλλά και η κόρη του, ενώ είχε έναν ακόμη γιο.

Υπόδειγμα ανθρώπου και άριστου οικογενειάρχη, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη να εξυπηρετήσει όποιον ζητούσε την βοήθεια του, δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές, προσπαθώντας να είναι πάντα δίκαιος και απέναντι στο προσωπικό που εργαζόταν στο ταχυφαγείο.