Η νυχτερινή όψη του σιντριβανιού της νέας πλατείας Ομονοίας (vid)

Εντυπωσιακές βραδινές εικόνες από το σιντριβάνι στην νέα πλατεία Ομονοίας.

Η νυχτερινή όψη του σιντριβανιού της νέας πλατείας Ομονοίας (vid)

Γέμισε με νερό το συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας, η ανακατασκευή της οποίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδος θα παραδοθεί για χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, όπως είχε ανακοινώσει ο Δήμος Αθηναίων.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή...», έγραψε σε ανάρτησή του, στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ενώ ανάρτησε στο Instagram, σχετικό βίντεο με τη στιγμή που το συντριβάνι άρχισε να γεμίζει με νερό, συνοδεύοντάς το από τη φράση, «ετοιμασίες στο φουλ, τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο».

Το υδάτινο στοιχείο, λοιπόν, επιστρέφει για να θυμίσει παλιές και πολύ πιο ανέμελες εποχές, ενώ, παράλληλα, στην Ομόνοια βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικές ιδιωτικές επενδύσεις, κυρίως από τον ξενοδοχειακό τομέα, γεγονός που, σταδιακά, αναμένεται να μεταμορφώσει συνολικά την πλατεία.

Οι βραδινές εικόνες του συντριβανιού που ο δήμαρχος Αθηναίων ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης είναι εντυπωσιακές.

Πηγή:kathimerini.gr

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δοκιμές στην Ομόνοια. Πλατεία ξανά! Έρχεται...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) στις