«O Ραούλ Μπράβο πίσω από την απόπειρα στον Κοβάσεβιτς;» (pic)

Σερβική ιστοσελίδα αναφέρει ότι είναι πιθανό πίσω από την επίθεση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς κρύβεται ο Ραούλ Μπράβο...

«O Ραούλ Μπράβο πίσω από την απόπειρα στον Κοβάσεβιτς;» (pic)

Η ιστοσελίδα telegraf.rs, επικαλούμενη πληροφορίες από την Αθήνα, γράφει ότι πίσω από την απόπειρα που έγινε στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι πιθανό να βρίσκεται ο παλιός συμπαίκτης στον Ολυμπιακο, Ραούλ Μπράβο!

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Νέες εξελίξεις γύρω από τον δράστη που τον πυροβόλησε

Γράφει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα:

«Παρόλο που δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, σε αυτές τις καταστάσεις εμφανίζονται σχεδόν πάντα ανεπίσημες ιστορίες από διάφορες πηγές, οι οποίες μεταδίδονται μέσω ... καφενείων, επειδή αναφέρονται σε διάσημους παίκτες που κέρδισαν φήμη σε όλη την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μια ιστορία που κυκλοφόρησε στην Αθήνα αυτή τη στιγμή, η οποία έφθασε και στην Telegraph, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μισούσε τον πρώην συμπαίκτη του Ραούλ Μπράβο, με τον οποίο μοιράζονταν τα αποδυτήρια στο Καραϊσκάκη από το 2007 έως το 2009.

Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν γιατί πυροβόλησαν τον Κοβάσεβιτς (pic)

Ο Ραούλ Μπράβο είναι ένας από τους έντεκα που συνελήφθησαν από την ισπανική αστυνομία με την κατηγορία της διαφθοράς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

Ο Ντάρκο γνώριζε το ιστορικό της όλης υπόθεσης, αφού είχε θητεύσει επιτυχώς στην Ισπανία για εννέα χρόνια και έδωσε στοιχεία σε κάποιον από την Ισπανία για την υπόθεση.

Το ότι ο Ραούλ Μπράβο διέταξε προσωπικά την επίθεση στον Κοβάσεβιτς είναι κάτι που κανείς στον Ολυμπιακό δεν θέλει να πιστέψει»