Κατέρρευσε στο δικαστήριο η μητέρα της Τοπαλούδη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο (vids)

Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη. Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες ένιωσε έντονη αδιαθεσία από την συναισθηματική φόρτιση.

Κατέρρευσε στο δικαστήριο η μητέρα της Τοπαλούδη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο (vids)

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε πριν από λίγο η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Δολοφονία Τοπαλούδη - Οργή από τη μητέρα του θύματος: «Εγώ θα σας πάρω τη ζωή» (pics, vids)

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία από την έντονη συναισθηματική φόρτιση μετά από την κατάθεσή της για την δολοφονία της κόρης της.

Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας προσήλθε στο βήμα υποβασταζόμενη από τον σύζυγό της και στην κατάθεση της ανέφερε:

«Μου καταστρέψανε τη ζωή μου. Θέλω να καταδικαστούν με την πιο ψηλή ποινή, δεν μπορεί να παρακαλάει το παιδί και να μην δείχνουν έλεος. Βρεθήκανε δύο ανθρωπόμορφα τέρατα, να αφαιρέσουν τη ζωή του παιδιού μου

Εγώ πιστεύω ότι γιαγιά και όλο περιβάλλον είναι μέσα στα κόλπα του εγγονού.. Η γιαγιά λέει ότι δήθεν είδε χαρούμενη την Ελένη μου να είναι με τα δύο τομάρια, θα ακούσετε αλήθειες με αυτή τη γιαγιά που δεν ντράπηκε και ήρθε; Εγώ πιστεύω ότι ακούγανε και κωφεύανε, ξέρανε την προβληματική συμπεριφορά, και δεν ενδιαφερόταν.

Θέλω να δω τις φάτσες τους το δικαιούμαι. Δις ισόβια δεν θα δουν το φως του ήλιου για να δικαιωθώ…θα τους σκοτώσω εγώ αν δεν τους βάλουν ισόβια . Εγώ θα την κάνω τη δουλειά.

Η Ελένη ήταν ό, τι πιο όμορφο είχα στη ζωή μου, χάρηκα όταν την γέννησα.»