Οι μεγάλες απουσίες στην κηδεία της Έρρικα Μπρόγιερ (pics)

Διαβάστε ποιοι και για ποιο λόγο δεν πήγαν στην κηδεία της Έρρικα Μπρόγιερ. 

Οι μεγάλες απουσίες στην κηδεία της Έρρικα Μπρόγιερ (pics)

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες βρέθηκαν σήμερα στο Νεκροταφείο Ζωγράφου για να πουν το τελευταίο «αντίο» στην Έρρικα Μπρόγιερ, η οποία πέθανε στις 8 Ιανουαρίου σε ηλικία 77 ετών.

Στην κηδεία δεν πήγαν ο πρώτος της σύζυγος, Κώστας Βουτσάς, ο οποίος προ ημερών είχε δηλώσει ότι «δεν πάω σε κηδείες. Μόνο σε μία θα πάω. Στη δική μου», αλλά και η αδερφή της Μαργαρίτα, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.


Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα Μπρόγιερ εισήχθη στο νοσοκομείο με οξεία κρίση σκωληκοειδίτιδας.

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στην κηδεία της προκειμένου να της πουν το τελευταίο αντίο, ήταν η νυν σύζυγος του Κώστας Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, η Άννα Φόνσου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Μπέσσυ Μάλφα, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η ανιψιά της, Κρίστι Τσολακάκη με τον σύζυγό της Νίκο Χατζηνικολάου.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος λίγες ώρες μετά έκανε μια αρκετά συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία της ηθοποιού και έγραψε: «Αυτό το κορίτσι δεν θα φύγει ποτέ... Η Έρρικα θα ζεί για πάντα στις καρδιές των ανθρώπων, που αγάπησαν το χαμόγελο, τα μάτια, την υπέροχη ψυχή της...».

Πηγή: Ναυτεμπορική