Δερβενοχώρια: Εντοπίστηκε σώος ο 27χρονος που εγκλωβίστηκε στα χιόνια

Ο 27χρονος άντρας είχε εγκλωβιστεί το απόγευμα της Δευτέρας (30/12) στην περιοχή. Είναι καλά στην υγεία του και επιστρέφει σε ασφαλές σημείο από τους άνδρες της Πυροσβεστικής.

Δερβενοχώρια: Εντοπίστηκε σώος ο 27χρονος που εγκλωβίστηκε στα χιόνια

Εντοπίστηκε ο 27χρονος, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί το απόγευμα της Δευτέρας (30/12) από την χιονόπτωση στην περιοχής Μονής Κλειστών στα Δερβενοχώρια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του και επιστρέφει σε ασφαλές σημείο συνοδευόμενος από τους άνδρες της Πυροσβεστικής.

Σημειώνεται ότι όπως γράφει το Πρώτο Θέμα από χθες το απόγευμα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις έστησαν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 27χρονου, ο οποίος κάλεσε ο ίδιος την Πυροσβεστική και δήλωσε τον εγκλωβισμό του.

Το σημείο ήταν αρκετά δύσβατο και ο δρόμος ήταν κλειστός, ωστόσο κατάφεραν να ανέβουν ειδικά οχήματα της Πυροσβεστικής. Σήμερα στο σημείο μεταφέρθηκαν κι άλλοι άνδρες της Πυροσβεστικής με ελικόπτερο, προκειμένου να συνεχίσουν τις έρευνες, οι οποίες τελικά απέδωσαν καρπούς και ο νεαρός εντοπίστηκε σώος και αβλαβής.

Πηγή: topontiki.gr