Δήμος Αθηναίων: Συνεχίζονται τα έκτακτα μέτρα λόγω της κακοκαιρίας

Ο Δήμος Αθηναίων δίνει συνέχεια στην διάθεση των θερμαινόμενων χώρων ώστε να προστατευτούν οι άστεγοι λόγω της βαριάς κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα μας τις τελευταίες μέρες. 

Δήμος Αθηναίων: Συνεχίζονται τα έκτακτα μέτρα λόγω της κακοκαιρίας

O Δήμος Αθηναίων λόγω της παρατεινόμενης κακοκαιρίας συνεχίζει την διάθεση θερμαινόμενων χώρων για την προστασία των αστέγων. Συγκεκριμένα, από εχθές Δευτέρα, 30 του μηνός και ως σήμερα (31/12) τις 8 το πρωί - οπότε και θα επανεκτιμηθούν οι καιρικές συνθήκες - είναι ανοιχτοί θερμαινόμενοι χώροι στις Λέσχες Φιλίας Αγίου Παύλου και Πανόρμου καθώς και ο 1ος όροφος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας.

Επίσης, το υπνωτήριο επί της οδού Αλικαρνασσού 49 στην Ακαδημία Πλάτωνος, ενώ συνεργεία καθώς και η Κινητή Μονάδα Φροντίδας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), θα διανέμουν σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι, ζεστό τσάι, φαγητό, κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης. Ακόμη, σ΄ όλη την διάρκεια του 24ώρου οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται και στην γραμμή επικοινωνίας του δήμου Αθηναίων, 1595, προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτα περιστατικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ