Ανοιχτά τα μαγαζιά σήμερα, τελευταία Κυριακή του χρόνου

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή, τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι σε ισχύ το εορταστικό ωράριο.

Ανοιχτά τα μαγαζιά σήμερα, τελευταία Κυριακή του χρόνου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου, τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 11 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα.

Όσοι επιλέξουν να κατέβουν στο κέντρο για ψώνια ή βόλτα μπορούν να παρακολουθήσουν με τα παιδιά τους την παράσταση “ Χριστουγεννιάτικη Μπουγάδα” που θα δώσει το Εκπαιδευτήριο Ξωτικών-Ανεμοσκορπίσματα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Δικαστηρίων.

Οι “ Μαγεμένες Γιορτές” του δήμου Θεσσαλονίκης συνεχίζονται με τη συναυλία που θα δώσει στις 7 το απόγευμα, στον ίδιο χώρο η Ρεμπέτικη Κομπανία Φίλων Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου.

Στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Παιδικού Φεστιβάλ που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ,τα παιδικά μπορούν να πάρουν μέρος σε δημιουργικό εργαστήριο κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών», στις 11 το πρωί από την ομάδα κουκλοθέατρου JINX και στις 12 να παρακολουθήσουν από την ίδια ομάδα την παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Λύκου» . Και οι δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο “ Αλέξανδρος” (Εθνικής Αμύνης 1)