Πέθανε Χριστούγεννα, ίδια μέρα με τον Τζορτζ Μάικλ, η αδερφή του

Τρία ακριβώς χρόνια μετά τον θάνατο του διάσημου αδερφού της άφησε την τελευταία της πνοή και η Μέλανι Παναγιώτου.

Πέθανε Χριστούγεννα, ίδια μέρα με τον Τζορτζ Μάικλ, η αδερφή του

Ο Τζορτζ Μάικλ έφυγε από τη ζωή τα Χριστούγεννα του 2016, σε μία τραγική ειρωνεία για τον διάσημο τραγουδιστή ο οποίος είχε κάνει τη μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Last Christmas».

Ωστόσο οι τραγικές συμπτώσεις συνεχίστηκαν, καθώς τα φετινά Χριστούγεννα πέθανε και η αδερφή του. Η 55χρονη Μέλανι Παναγιώτου εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της από τη μεγαλύτερη αδερφή της Γιώτα Παναγιώτου. Την είδηση μεταδίδουν όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο θάνατο της δεν θεωρείται ύποπτος, αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια. «Η αστυνομία κλήθηκε από το ΕΚΑΒ του Λονδίνου στις 19:35 την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου και ανέφερε τον ξαφνικό θάνατο μίας γυναίκας, ηλικίας περίπου 50 ετών, στη διεύθυνση Oak Hill Park, NW3. Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος», ανέφερε η Μητροπολιτική Αστυνομία. Ο δικηγόρος της οικογένειας Τζον Ριντ, δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Μέλανι πέθανε ξαφνικά. Απλά ζητάμε την τήρηση της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας, σε αυτή την θλιβερή συγκυρία. Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω σχόλια».

Η ιδιαίτερη σχέση της με τον «Yog» Η Παναγιώτου είχε ιδιαίτερα στενή σχέση με τον διάσημο αδελφό της τον οποίο χαϊδευτικά αποκαλούσε «Yog». Η 55χρονη ήταν η προσωπική κομμώτρια και η μακιγιέζ του τραγουδιστή και όχι απλά τον ακολουθούσε σε όλες του τις διεθνείς περιοδείες, αλλά έμενε σε ένα από τα σπίτια που είχε ο ίδιος αγοράσει και της το είχε παραχωρήσει -ειναι γνωστό άλλωστε πως ο Μάικλ ήταν ιδιαίτερα δεμένος όχι μόνο με την Μέλανι, αλλά και με σχεδόν ολόκληρο το σόι του, τόσο από την πλευρά της αγγλίδας μητέρας του, όσο και από την πλευρά του κύπριου πατέρα το, Κυριάκου «Τζακ» Παναγιώτου. Ήταν εκείνη που οργάνωσε την κηδεία του, πριν ακριβώς τρία χρόνια, και μαζί με την αδερφή τους, Γιώτα, κανόνισαν να ταφεί ο αδερφός τους δίπλα στη μητέρα τους.

Πηγή: Protagon.gr