Χάος με καραμπόλα 69 αυτοκινήτων! (vids)

Μια τεράστια καραμπόλα 69 αυτοκινήτων προκλήθηκε σε γέφυρα της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα αρκετούς τραυματισμούς, ενώ υπήρξαν πάρα πολλές υλικές ζημιές, αφού πολλά αυτοκίνητα διαλύθηκαν.

Χάος με καραμπόλα 69 αυτοκινήτων! (vids)

Μια τεράστια καραμπόλα 69 αυτοκινήτων προκλήθηκε σε γέφυρα της Βιρτζίνια των Η.Π.Α., η οποία είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν κάποιοι ελαφρά και άλλοι σοβαρά, ενώ υπήρξαν πάρα πολλές υλικές ζημιές, αφού πολλά αυτοκίνητα διαλύθηκαν.

Σύμφωνα με τους οδηγούς το χάος αυτό προκλήθηκε ξαφνικά λόγω του μαύρου πάγου και της ομίχλης. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, συνολικά 51 επιβάτες που ενεπλάκησαν στο ατύχημα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία. Μεταξύ αυτών 11 έφεραν σοβαρούς τραυματισμούς και σε δύο απειλούνται οι ζωές τους.

Πληροφοριακά, ο μαύρος πάγος αποτελεί μια από τις πιο ύπουλες καταστάσεις με τις οποίες μπορεί να έρθει ξαφνικά αντιμέτωπος οποιοσδήποτε οδηγός οχήματος αφού δεν είναι ορατός και έχει δημιουργηθεί στο δρόμο από την υγρασία που έχει παγώσει. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα οχήματα μένουν ανεξέλεγκτα ανεξάρτητα αν εφοδιάζονται με ABS, ESP κ.ο.κ.

Πηγή: autogreeknews.gr