Σοκ στην Τανάγρα: Τρεις άντρες βίασαν 15χρονο
Kράτησε κρυφό το περιστατικό για περίπου 24 ώρες, καθώς ντρεπόταν να μιλήσει σε κάποιον

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλλιθέας του Δήμου Τανάγρας, μετά από καταγγελία βιασμού 15χρονου αγοριού από τρεις Πακιστανούς.
Σύμφωνα με το Permissospress, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 30 Απριλίου σε αποθήκη στην Καλλιθέα όπου διαμένουν Πακιστανοί. Οι τρεις άνδρες, όπως κατήγγειλε ο 15χρονος στην Αστυνομία, τον έβαλαν στην αποθήκη και άρχισαν να του κάνουν άσεμνες πράξεις, ενώ στη συνέχεια τον βίασαν.
Ολυμπιακός: Ο Σιπιόνι δεν έρχεται για να κάνει τα «ρεπό»
Ο μικρός, o οποίος είναι και αυτός από το Πακιστάν, κράτησε κρυφό το περιστατικό για περίπου 24 ώρες, καθώς ντρεπόταν να μιλήσει σε κάποιον, αλλά στο τέλος δεν άντεξε και το κατήγγειλε το βράδυ της Τρίτης στην Αστυνομία. Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Θηβών όπου και κρατούνται.
Πηγή: topontiki.gr