Θεσσαλονίκη: Σε κυκλοφορία το νότιο τμήμα της οδού «Ελ. Βενιζέλου»

Σήμερα, Τετάρτη 11/12//2019 αποδίδεται στην κυκλοφορία το νότιο τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ θα εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Σε κυκλοφορία το νότιο τμήμα της οδού «Ελ. Βενιζέλου»

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση οι εργασίες εντάσσονται στην Ι΄ κατασκευαστική φάση, στην περιοχή του εργοταξίου του μετρό στο σταθμό "Βενιζέλου" του Δήμου Θεσσαλονίκης, από την "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.".

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν:

Αποδίδεται το νότιο τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου (από την Εγνατία έως το ύψος της οδού Ερμού) το οποίο παρέμενε κλειστό λόγω εργασιών του μετρό, η κυκλοφορία στο εν λόγω οδικό τμήμα θα διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Επαναφέρεται ο σηματοδοτούμενος κόμβος που υφίσταται στη συμβολή της οδού Ελ. Βενιζέλου με την οδό Εγνατία, ο οποίος είχε καταργηθεί στην προηγούμενη φάση των εργασιών λόγω αποκλεισμού του νότιου τμήματος της οδού Ελ. Βενιζέλου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται πλέον από τους φωτεινούς σηματοδότες του υφιστάμενου κόμβου.

Η κίνηση των οχημάτων επί της οδού Παπαδοπούλου θα διεξάγεται κανονικά.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που τίθενται σε εφαρμογή θα είναι διάρκειας δώδεκα μηνών.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης καλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακής συμφόρησης.