Το Μνημόσυνο για την Ειρήνη Νικολαΐδου (pics)

Το μνημόσυνο της Ειρήνης Νικολαΐδου τελέστηκε σήμερα (8/12) στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου του Ραγκαβά στην Πλάκα.

Το Μνημόσυνο για την Ειρήνη Νικολαΐδου (pics)

Η μεγάλη κυρία του ΦΩΤΟΣ άφησε αδρό το αποτύπωμά της στη μνήμη όσων την γνώρισαν και δούλεψαν μαζί της. Άφησε όμως και μια τρυφερή ανάμνηση στην τοπική κοινωνία της Μυκόνου για την ευγένεια και την εντιμότητά της.

Οι φίλοι και συνεργάτες που έδωσαν το παρών το πρωί της Κυριακής εμφορούνταν από συγκρατημένη συγκίνηση και τίμησαν τη μνήμη της αθόρυβα και διακριτικά όπως θα ήθελε κι εκείνη.

Ο πατέρας Αλέξανδρος Καριώτογλου ιερούργησε με την γνωστή ανεπίληπτη ακρίβεια, προσθέτοντας ένα τόνο επισημότητας στη σεμνή τελετή. Θα τη θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο της καλοσύνης και της γενναιότητας.

Οι συγγενείς της ευχαριστούν για την παρουσία τους τον Σταύρο και τη Βάσω Μπακατσέλου, τον Τάκη Σαχινίδη, τον Ανδρέα Θεοδώρου, την Αγγελική Τιλήρου και τη Μαριάννα Χριστοπούλου, τον Σάκη και την Έμυ Λαμπίρη, τον Νίκο Ραγκούση, τον Βαγγέλη και τον Μάνθο Αντωνίνη, τον Γιάννη Μαντζουράνη και την κόρη του, τον Νίκο Μπερτάκη, τη Ρόζα Χουρτσίλαβα, τον Δημήτρη Παλαμιδάκη, τον Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο Γαργανίτη καθώς και τον Αργύρη Μακρή.

  • Δ. Στεφανάκης,Μ. Νικολαΐδου, Γ. Μαντζουράνης, Ν. Μπερτάκης

    Δ. Στεφανάκης,Μ. Νικολαΐδου, Γ. Μαντζουράνης, Ν. Μπερτάκης

  • Όλ. Νικολαΐδου, Ρ. Χουρτσίλαβα

    Όλ. Νικολαΐδου, Ρ. Χουρτσίλαβα

  • Γ. Μαντζουράνης, Ολ. Νικολαΐδου, Λ. Μαντζουράνη

    Γ. Μαντζουράνης, Ολ. Νικολαΐδου, Λ. Μαντζουράνη

  • Ολ. Νικολαΐδου, Στ. και Β. Μπακατσέλου

    Ολ. Νικολαΐδου, Στ. και Β. Μπακατσέλου