Σε ετοιμότητα ενόψει κακοκαιρίας ο Δήμος Πειραιά

Έρχεται κακοκαιρία στον Πειραιά και ο Δήμος της πόλης ενημερώνει τους κατοίκους της για το τι θα πρέπει να προσέξουν, όπως και οι επιχειρηματίες για τα καταστήματά τους. 

Σε ετοιμότητα ενόψει κακοκαιρίας ο Δήμος Πειραιά

Σε κατάσταση ετοιμότητας έχει θέσει ο Δήμος Πειραιά τις υπηρεσίες του, λόγω του υπ’ αρ. 14/23-11-2019 έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της Ε.Μ.Υ. για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα πλήξουν την περιοχή από σήμερα Κυριακή το βράδυ έως το ξημέρωμα της Δευτέρας 25/11/2019.

Στην κατεύθυνση αυτή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής παρουσία του Δήμαρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Πειραιά.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Ρέππας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Οδοποιίας-Αποχέτευσης Αλέξανδρος Αργουδέλης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος & Πρασίνου Αντωνία Καρακατσάνη, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά Ιωάννης Σταμούλης, ο εκπρόσωπος της Τροχαίας Πειραιά Κων/νος Δρακάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος, Διευθυντές και προϊστάμενοι των Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά, εκπρόσωποι της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων, εκπρόσωποι του Α΄ και Ε΄ Λιμενικού Τμήματος και του Επιτελικού γραφείου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Παράλληλα ο Δήμος Πειραιά, για λόγους πρόληψης και ασφάλειας απευθύνει έκκληση στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες να μην αποθέτουν στα πεζοδρόμια και έξω από τους κάδους κλαδιά, ογκώδη αντικείμενα ούτε άλλου είδους απορρίμματα.

Επίσης ζητά οι κάτοικοι να συντάσσονται με τις υποδείξεις των Δημοτικών Υπηρεσιών και να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις.

Πηγή: Κανάλι Ένα Πειραιά

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας