Η Αντιτρομοκρατική «απαντά» στην επιστολή του καταζητούμενου Χατζηβασιλειάδη

«Η Επαναστατική Αυτοάμυνα ήταν ενεργή και θα προκαλούσε χτύπημα και μάλιστα σοβαρό». Αυτό απαντούν «κύκλοι» τις Αντιτρομοκρατικής σχολιάζοντας την επιστολή Χατζηβασιλειάδη, που ουσιαστικά υποστηρίζει πως η οργάνωση ήταν ανενεργή από το 2017, όπου και πραγματοποίησε το τελευταίο της χτύπημα.

Η Αντιτρομοκρατική «απαντά» στην επιστολή του καταζητούμενου Χατζηβασιλειάδη

Το γεγονός πως αμέσως μετά την ληστεία μετέφεραν τα όπλα και τα εκρηκτικά στο διαμέρισμα του Χολαργού, αν μη τι άλλο δείχνει κινήσεις ανθρώπων που έχουν ρόλο ενεργό σε μια οργάνωση, και πως η Επαναστατική Αυτοάμυνα ήταν σε λειτουργία.

«Διότι ποιος ο λόγος να μεταφερθούν τα όπλα και κυρίως ποιος ο λόγος να τα φυλάνε, για …ιστορικούς λόγους;» λένε με νόημα στο Newsit.gr αστυνομικοί που έχουν γνώση των ερευνών.

Κατά τις ίδιες ανώνυμες πηγές της Αντιτρομοκρατικής, ο καταζητούμενος με όσα γράφει στο μακροσκελές κείμενο που ανήρτησε στο indymedia, επιδιώκει να αθωώσει τους άλλους δυο συλληφθέντες, καθώς υποστηρίζει πως ουδεμία σχέση έχουν με την «Επαναστατική Αυτοάμυνα» και κατά συνέπεια αδίκως βρίσκονται προφυλακισμένοι.

Πέραν όλων αυτών, οι αστυνομικοί τις Αντιτρομοκρατικής, από μια πρώτη έρευνα που έκαναν στα ηλεκτρονικά ίχνη της επίμαχης ανάρτησης Χατζηβασιλειάδη, έχουν μια πρώτη ένδειξη στα χέρια τους, πως το κείμενο «ανέβηκε» από κάποιο Ιντερνέτ καφέ στο κέντρο της Αθήνα και πλέον προσπαθούν να το εντοπίσουν, ώστε να δουν στην περίπτωση που διαθέτει κάμερες εάν ανέβασε το κείμενο κάποιο άτομο γνωστό στην υπηρεσία τους, ώστε έτσι να βρεθούν στα ίχνη του καταζητούμενου.

topontiki.gr